Κέλλυ Κελεκίδου: «Ο γάμος είναι διαρκής αγώνας, έρχονται στιγμές που λες, “δεν μπορώ”»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Happy Day» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης, η Κέλλυ Κελεκίδου. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην περίοδο που έζησε στην Αυστραλία με τον Νίκο Κουρκούλη, αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν στη σχέση τους. 

«Όταν μέναμε στην Αυστραλία γέννησα την κόρη μου την Ελπινίκη, ζορίστηκα το πρώτο διάστημα αλλά προσαρμόστηκα. Για τα παιδιά ήταν ωραία, είχε φύση, αλλά από την άλλη δεν μπορούσε να το απολαύσεις γιατί είχε κα κινδύνους. Όταν φύγαμε δεν είχαμε στο μυαλό μας ότι θα είναι για πάντα. Ο Νίκος ήθελε να ανοίξει τους ορίζοντές του, να δοκιμάσει κάτι καινούργιο», είπε αρχικά η Κέλλυ Κελεκίδου. 

«Ο γάμος είναι ένας διαρκής αγώνας και όταν σταματάει αυτός ο αγώνας, νομίζω ότι σταματάνε πολλά πράγματα μέσα στη σχέση. Όταν είσαι με τον άλλον 20 χρόνια, υπάρχουν πολλές στιγμές που έρχεσαι και λες φτάνει, δεν μπορώ. Νομίζω όμως ότι όταν υπάρχει αγάπη, ό,τι και αν συμβεί η αγάπη είναι ο παρονομαστής. Έχουμε δύο υπέροχα παιδιά, σέβομαι πάντα τις επιλογές του Νίκου, σέβεται και ο Νίκος τις δικές μου», εξομολογήθηκε η Κέλλυ Κελεκίδου.

«Όταν υπάρχει ο παρονομαστής με τη λέξη αγάπη και σεβασμός, εκεί νομίζω ότι μπορείς να βρεις μια δικλείδα για να μπορείς να ξεπεράσεις το οποιοδήποτε πρόβλημα», πρόσθεσε η Κέλλυ Κελεκίδου.

Read More

And More