Η Κέλλυ Κελεκίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day, το πρωί της Τρίτης 18 Νοεμβρίου. Η τραγουδίστρια μίλησε για τον δεύτερο γάμο του πατέρα της, μετά τον θάνατο της μητέρας της και τη στενή σχέση που έχει σήμερα με τη μητριά της.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Έχουν συγχωρεθεί και οι δυο γονείς μου. Από τη στιγμή που «φύγανε» δεν θα μπορούσα να αλλάξω τη ζωή μου. Μπορεί και να πάω αλλά δεν το έχω σκεφτεί για αυτή την περίοδο, για τον επόμενο χρόνο. Νομίζω η Θεσσαλονίκη μου αρέσει έτσι όπως την ζω», ανέφερε αρχικά η Κέλλυ Κελεκίδου.
«Η μητέρα μου και ο πατέρας μου αλλά πιο πολύ η μητέρα μου, θεωρώ ότι πολλές φορές με έχει προστατεύσει. Δεν τη βλέπω πολλές φορές στον ύπνο μου, αλλά όσες φορές την βλέπω, μου στέλνει κάποιο μήνυμα και πάντα το ψάχνω. Με έχει σώσει από μια κακοτοπιά. Μου είπε «πρόσεχε», προστατεύτηκα από μια πολύ δύσκολη στιγμή. Όλοι έχουμε τους αγγέλους μας. Με προστατεύουν και εμένα και την οικογένειά μου. Μου λείπουν πολύ, ειδικά γιορτινές ημέρες. Η μαμά μου έτυχε να φύγει Χριστούγεννα», εξομολογείται η Κέλλυ Κελεκίδου.
«Ο μπαμπάς μου όταν πέθανε η μαμά μου παντρεύτηκε μια άλλη γυναίκα, η οποία ζει και κρατάει ζωντανό το σπίτι μας στο χωριό. Την έχω σαν δεύτερη μαμά μου. Όταν φύγω ταξίδι θα προσέχει τα παιδιά μου, θα πάμε να φάμε στο σπίτι.
Όταν νιώθω την αγάπη, την ανταποδίδω. Είναι οικογένειά μου. Και εγώ τον πρώτο καιρό δεν ήταν εύκολο να μπει κάποιος στη θέση της μαμάς μου. Στην πορεία κατάλαβα ότι αυτή η σκέψη ήταν λάθος. Ο πατέρας μου είχε την συντροφιά μου. ένας άνθρωπος που τον νοιαζόταν, τον αγαπούσε. Στάθηκε δίπλα του» αποκάλυψε η Κέλλυ Κελεκίδου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
