Κι ,όμως, ο Τόνι Σφήνος γίνεται… παρουσιαστής!

Κι ,όμως, ο Τόνι Σφήνος γίνεται παρουσιαστής! Απίστευτο; Κι ,όμως, τηλεοπτικό… Ο εκκεντρικός καλλιτέχνης αποφάσισε να πει το “ναι” και να τολμήσει ν ΄ανοίξει την πόρτα της τηλεόρασης. Κι αυτή τη φορά όχι ως καλεσμένος, αλλά ως παρουσιαστής.

Ναι, ναι, καλά διάβασες λατρεμένη, ο Τόνι σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε σήμερα η Φαίη Σκορδά και η παρέα του “Πρωινού”, ανήκει πλέον στο δυναμικό του ΑΝΤ1 κι οσονούπω έρχεται στους δέκτες μας.

Ο Τόνι είναι ο παρουσιαστής του brand-new τηλεπαιχνιδιού , “Το ταίρι ξέρει”, που έρχεται από τον Ιούλιο και μετά στον ΑΝΤ1 και για το οποίο ,ήδη, έχει ξεκινήσει να παίζει τρέιλερ, προκειμένου οι τηλεθεατές να μπουν σε… πειρασμό και να δηλώσουν συμμετοχή.

Σύμφωνα με το φορμά, στο παιχνίδι δηλώνουν συμμετοχή όσα ζευγάρια πιστεύουν πως… γνωρίζονται καλά, μιας και θα κληθούν να απαντήσουν σε ερωτήσεις που αφορούν στη σχέση τους.

Στη πρώτη φάση του παιχνιδιού, οι γυναίκες κάθονται σε ένα τραπέζι και οι άντρες σε έναν γυάλινο ηχομονωτικό θάλαμο. Οι γυναίκες κάνουν τις προβλέψεις τους και δεν ακούν τις αντιδράσεις των αντρών, ενώ οι άντρες όταν ξεκινήσουν τα παιχνίδια, θα πρέπει να ανταποκριθούν σε αυτές τις προβλέψεις με ακρίβεια προκειμένου να κερδίσουν.

Στους επόμενους γύρους οι όροι αντιστρέφονται και οι γυναίκες μπαίνουν στο θάλαμο, ενώ οι άντρες κάνουν τις προβλέψεις.

Τα δύο ζευγάρια με τους περισσότερους πόντους προκρίνονται στον τελικό, όπου λειτουργούν ομαδικά για να ανακηρυχθεί ο νικητής, ενώ κάθε εβδομάδα, τα ζευγάρια που κερδίζουν μπαίνουν στη διαδικασία της τελικής αναμέτρησης και ο μεγάλος νικητής παίρνει ένα αυτοκίνητο.

Read More

And More