Κι όμως, Ζέτα Μακρυπούλια και Ευαγγελία Αραβανή στην ίδια εκπομπή!

Απίστευτο; Κι ,όμως, τηλεοπτικό! Ζέτα Μακρυπούλια και Ευαγγελία Αραβανή, Ευαγγελία Αραβανή και Ζέτα Μακρυπούλια θα μοιραστούν το ίδιο τηλεοπτικό πλατό. Ναι, έφτασε η στιγμή για να βρεθούν παρέα μπροστά από τις τηλεοπτικές κάμερες κι αυτή η συνάντηση θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Και δεν θα έχει μόνο ενδιαφέρον γιατί η πρώτη είναι η πρώην παρουσιάστρια του “Dancing” και η δεύτερη η νυν… Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, γιατί δεν ξέρω αν το έχεις παρατηρήσει κι εσύ λατρεμένη, μόλις ανάβουν τα φώτα και οι κάμερες στο “Dancing with the stars”, η Ευαγγελία παθαίνει… Ζέτα. Ναι, παθαίνει εντελώς Ζέτα…

Τώρα που το ξανά σκέφτομαι δεν μπορείς να μην το έχεις αντιληφθεί λατρεμένη, γιατί είναι ίδια… Η΄ μάλλον ΙΔΙΑ!!! Ο τρόπος που μιλά, ο τρόπος που στήνεται, ο τρόπος που προσπαθεί να κάνει χιούμορ, ο τρόπος που απευθύνεται στην κριτική επιτροπή… Αυτό δε το… “κύριε Κωστάλα”, νομίζεις πως την ντουμπλάρει η Ζέτα!

Αν δεν με πιστεύεις, σε προκαλώ να δεις παλιότερα “Dancing” να τα θυμηθείς καλά και να μην χάσεις το “Dancing” της άλλης Παρασκευής και θα καταλάβεις το τι ακριβώς εννοώ…

Και για να γυρίσω στο θέμα μου, η Ζέτα και η Ευαγγελία ,λοιπόν, θα βρεθούν στην ίδια εκπομπή, μιας κι αύριο το μεσημέρι η οικοδέσποινα του “Dancing” θα είναι καλεσμένη μαζί με τους Ράλλια Χρηστίδου, Διονύση Αλέρτα, Γιάννη Σπαλιάρα, Μπάγια Αντωνοπούλου, Γρηγόρη Σταμούλη, Ρένο Ρώτα, Γιώργο Παράσχο, Νικορέστη Χανιωτάκη και Δέσποινα Πολυκανδρίτου, για να παίξουν “Ρουκ Ζουκ” με την Ζέτα για καλό σκοπό!

Read More

And More