Κηδεία Τζώρτζη Μονογυιού: Καταρρακωμένη η Κατερίνα Μονογυιού – Τα συγκινητικά λόγια στις κάμερες

Το μεσημέρι της Τρίτης 18/1 τελέστηκε η κηδεία του Τζώρτζη Μονογυιού στη Μύκονο. Εκεί, φίλοι και συγγενείς αποχαιρέτησαν τον 45χρονο επιχειρηματία που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο με τη Ferrari το βράδυ της περασμένης Πέμπτης 13/1.

Τραγικές φιγούρες η μητέρα του Τζώρτζη Μονογιού, Ελένη Ξυδάκη αλλά και η αδερφή του, βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού.

Εμφανώς καταρρακωμένη, η Κατερίνα Μονογυιού μίλησε στα τηλεοπτικά συνεργεία, ευχαριστώντας τους δύο ανθρώπους που απεγκλώβισαν τον αδελφό της και τη σύζυγό του, Αθηνά Κοντοπάνου από το φλεγόμενο supercar.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ. Ευχαριστώ όλον τον κόσμο για το μεγάλο κύμα αγάπης, εσάς τους δημοσιογράφους που με ευλάβεια και αγάπη μιλήσατε θετικά για τον αδερφό μου. Ήταν ένα πολύ καλό παιδί. Ήταν αθόρυβο, δεν έλεγε για τα καλά που έκανε. Θέλω να προσεύχεστε για την ψυχή του. Ο Γιώργος είναι στα χέρια του Θεού, του Χριστού και είναι καλά. Πήγε απλά σε μία διάσταση. Το σώμα του είναι εδώ, η ψυχή του πήγε κοντά στον Χριστό» είπε αρχικά.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς τους ήρωες, τον Γιώργο και τον Ανέστη που απεγκλώβισαν την Αθηνά και τον αδερφό μου από την πόρτα του συνοδηγού… Τον έβγαλαν… να κοιμάται. Αυτό. Δεν ήταν άλλος που βοήθησε. Δεν θα ήθελα άλλες ερωτήσεις, ευχαριστώ» συμπλήρωσε στη συνέχεια η Κατερίνα Μονογυιού.

Read More

And More