Κιβωτός του Κόσμου: Ποιοι είναι οι τρεις συνεργάτες του πατρός Αντωνίου που απομακρύνθηκαν – Το παρασκήνιο της απόλυσης

Όπως έγινε γνωστό χθες 30/11 μέσα από το T-live, τρεις πολύ στενοί συνεργάτες του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας, Σταματίας Γεωργαντή απομακρύνθηκαν από την Κιβωτό του Κόσμου.

Πρόκειται για έναν 34χρονο πρώην διευθυντή όλων των δομών της Κιβωτού του Κόσμου τη σύζυγό του, που ήταν μέχρι πρότινος διευθύντρια της δομής στην Πωγωνιανή και κοινωνική λειτουργός, αλλά και για έναν 35χρονο που σε βάρος του υπάρχουν για κακοποιήσεις στη δομή του Βόλου. Και οι τρεις, με εισαγγελική διάταξη, απαγορεύεται να πλησιάζουν τις δομές και τα παιδιά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Γιώτας Κηπουρού, για τον 34χρονο διευθυντή από το Ιράκ, υπάρχουν καταγγελίες από παιδιά. Η ιστορία ζωής του γεννά ερωτήματα καθώς από προσφυγόπουλο έφτασε στην Ελλάδα να κάνει μία άνετη ζωή γεμάτη με ταξίδια… Μάλιστα, του άρεσε να ποστάρει στα social media εικόνες από την πολυτελή ζωή του.

Και ο 35χρονος που απομακρύνθηκε, που σύμφωνα με μαρτυρίες, απειλούσε παιδιά να ομολογήσουν παραβατικές συμπεριφορές, έδινε εντολές για τους ξυλοδαρμούς, αλλά και κακοποιούσε τα παιδιά που δε συμμορφώνονταν με τις εντολές του.

Ήταν παιδί της Κιβωτού από μικρή ηλικία που έφτασε να κατέχει υψηλά αξιώματα στον οργανισμό. Ο ίδιος αρνήθηκε να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση στο T-live.

Δες περισσότερα στο βίντεο από το T-live:

Read More

And More