“Κλείδωσε” η νέα συνεργασία του Σάκη Ρουβά με τον ΣΚΑΙ. Μάθε τι εκπομπή θα κάνει…

Ένας Σάκης μόνο φτάνει; Ένας Σάκης φυσικά και δεν φτάνει… Άλλωστε ποτέ δεν έφτανε… Κάπως έτσι, οι του ΣΚΑΙ είπαν να ακούσουν το αίτημα του… λαού και κυρίως το αίτημα κάθε Ρουβίτσας που σέβεται τον εαυτό της και να δώσουν κι άλλο Σάκη στο λαό!

Έτσι, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δει τις τελευταίες ημέρες το φως της δημοσιότητας, ο Σάκης Ρουβάς και ο ΣΚΑΙ, ετοιμάζουν για τα μάτια μας μόνο μία ολοκαίνουργια τηλεοπτική πρόταση.

Μία πρόταση η οποία δεν έρχεται από την “Ατζούν Media”, μία πρόταση η οποία δεν έρχεται από τον Τούρκο παραγωγό, μία πρόταση η οποία είναι εντελώς… made in Greece, μιας και έχει να κάνει με πρόταση των ιθυνόντων του καναλιού του Φαλήρου.

Ο Σάκης της καρδιάς μας ,λοιπόν, έρχεται οσονούπω στους δέκτες μας με μία εκπομπή που δεν θα θυμίζει σε τίποτα τις εκπομπές που μας έχει παρουσιάσει μέχρι τώρα. Με μία εκπομπή που δεν θα είναι τάλεντ-σόου… Με μία εκπομπή άλλου τύπου, ύφους, χαρακτήρα.

Το ρεπορτάζ λέει πως ο αγαπημένος παρουσιαστής έρχεται στους δέκτες μας με μία σειρά αυτοτελών εκπομπών, η οποία θα έχει ντοκιμαντερίστικη φιλοσοφία κι ατμόσφαιρα.

Και μην σπεύσεις να πεις “α, ο Σάκης θα κάνει ντοκιμαντέρ;” και μου… τρομάξεις. Ο Σάκης θα παρουσιάσει μία σειρά εκπομπών, η οποία ουσιαστικά θα κάνει αναδρομή στη πορεία σημαντικών ανθρώπων από τον καλλιτεχνικό χώρο κι όχι μόνο. Μία εκπομπή οδοιπορικό, στην οποία “οδηγός” θα είναι ο Σάκης Ρουβάς.

Όσο για το πότε θα βγει στον αέρα; Το συντομότερο λέει… Αν προλάβουν εκεί στον ΣΚΑΙ, μπορεί να κάνει το ντεμπούτο της στους δέκτες μας ακόμα και πριν τις γιορτές.

Για να δούμε, για να δούμε…

Read More

And More