Κλέλια Ανδριολάτου: Απαντά για το φραστικό επεισόδιο στο θέατρο με τον εφοπλιστή – «Νιώσαμε εκτεθειμένοι»

Έντονο επεισόδιο έλαβε χώρα την περασμένη Πέμπτη 16/3 στο Θέατρο του Νέου Κόσμου, όταν ο γνωστός εφοπλιστής Αλέξανδρος – Κωνσταντίνος Βερνίκος κατά τη διάρκεια της παράστασης «Πεταλούδες στο Στομάχι» απηύθυνε προς τους ηθοποιούς προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. 

Παρά τα όσα συνέβησαν, η παράσταση δεν διακόπηκε, ενώ οι ηθοποιοί συνέχισαν την ροή του έργου κανονικά. Λίγες ώρες μετά ο γνωστός εφοπλιστής με επιστολή του, ζήτησε συγγνώμη από τους συντελεστές της θεατρικής παράστασης, αφού είχε προηγηθεί εξώδικο από την πλευρά του θεάτρου.

Λίγες ημέρες μετά το εν λόγω περιστατικό, η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» και η δημοσιογράφος, συνάντησαν κάποιους από τους ηθοποιούς της παράστασης, οι οποίο μίλησαν για το συγκεκριμένο περιστατικό.

«Οποιοσδήποτε, προσβάλλει την τέχνη μας, το κοινό που έχει έρθει να παρακολουθήσει μια παράσταση και ιδιαίτερα όταν περιορίζεται η ελευθερία του λόγου και της έκφρασης, είναι κάτι για το οποίο δεν υπάρχει χώρος στην δική μας δουλειά αλλά και σε όλες γενικότερα», είπε αρχικά η Κλέλια Ανδριολάτου.

Και συνέχισε: «Νιώσαμε εκτεθειμένοι και ήταν πολύ δυσάρεστο. Όταν κάποιος σχολιάζει την ώρα που παίζεις, δεν είναι πρέπον. Δεν κατάλαβα τι μπορεί να τον ενόχλησε τον συγκεκριμένο κύριο, αλλά δεν με αφορά κιόλας. Εμένα με αφορά να είμαστε άνθρωποι και να έχουμε ομορφιά στην ζωή μας και αγάπη». 

«Η συγγνώμη φυσικά και είναι ένα υπέροχο αγαθό, το οποίο εννοείται ότι το δεχόμαστε και προχωράμε αυτό. Το εξώδικο ήταν μια κίνηση στην οποία προχώρησε το θέατρο για να μας υποστηρίξει και είναι πολύ ευχάριστο γιατί σημαίνει ότι έχουμε έναν φορέα που βρίσκεται από πίσω μας και μας στηρίζει», κατέληξε η Κλέλια Ανδριολάτου. 

Στην κάμερα της εκπομπής μίλησαν και η Δωροθέα Μερκούρη αλλά και ο Κωνσταντίνος Μπιμπής, όπου πρωταγωνιστούν στην παράσταση. 

Δες αναλυτικά στο βίντεο:

Read More

And More