Κλέλια Πανταζή: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένουν με τον σύζυγό της, Λευτέρη Τσάκαλο

Έγκυος για τρίτη φορά η Κλέλια Πανταζή, η οποία μίλησε στο Mega Καλημέρα και στον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριεττή για την τρυφερή περίοδο στη ζωή της. Ακόμη, η αθλήτρια αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει με τον σύζυγό της, Λευτέρη Τσάκαλο.

«Τώρα πλέον το έχω συνειδητοποιήσει ότι θα αποκτήσουμε τρίτο μωράκι. Στην αρχή ήμασταν σοκαρισμένοι. Θα χωράμε στο σπίτι, θα χωράμε στο αυτοκίνητο; Θα προλαβαίνουμε; Τα πρακτικά ζητήματα. Είναι ευλογία. Πάντα ήθελα οικογένεια και παιδιά. Μικρή έλεγα ότι θα έχω δύο κόρες, τελικά ήρθαν δυο γιοι», δήλωσε η Κλέλια Πανταζή.

Η Κλέλια Πανταζή αποκάλυψε πως το τρίτο τους παιδί θα είναι κι αυτό αγόρι. «Ο άντρας μου μού λέει ότι θα με έχουν βασίλισσα. Ανακοίνωσα στον άντρα μου ότι είμαι έγκυος ξανά την ημέρα γενεθλίων του μεγάλου γιου μας. Στην τρίτη εγκυμοσύνη ο άνδρας μου αντέδρασε σαν να του ανακοινώνω την πρώτη, ήταν πολύ χαρούμενος», εξομολογήθηκε.

Αυτή τη φορά δεν είναι έγκυος και η αδελφή της, Άννυ Πανταζή η οποία έχει ξεκαθαρίσει πως έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της μητρότητας. «Σε αυτή την εγκυμοσύνη είχα μία αποκόλληση και εκεί κατάλαβα πόσο θέλω και το τρίτο παιδί. Δεν ζυγίζομαι καθόλου, το βλέπω από τα ρούχα μου, έχω βάλει τα λιγότερα κιλά σε αυτή την εγκυμοσύνη. Ο άντρας μου είναι υπέροχος και αυτός είναι ο λόγος που τολμάω το τρίτο παιδί. Εάν μπορούσε και να θηλάσει, θα το έκανε», συμπλήρωσε η Κλέλια Πανταζή.

Κλέλια Πανταζή: Η στιγμή που αποκάλυψε την τρίτη της εγκυμοσύνη

Στις 19 Μαρτίου η Ολυμπιονίκης Ρυθμικής γυμναστικής ανακοίνωσε την τρίτη της εγκυμοσύνη, δημοσιεύοντας οικογενειακές της γράφοντας τον αριθμό 3 στη φουσκωμένη της κοιλιά, ενημερώνοντας έτσι για το τρίτο παιδί που έρχεται για να ολοκληρώσει την οικογενειακή της ευτυχία.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Klelia Pantazi (@klelia_pantazi)

Read More

And More