Κόλαφος η Ελένη Τζώρτζη για την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: “Αυτά που είπε είναι μηνύσιμα”

Σάλο προκάλεσαν οι δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη στην πρεμιέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι». Συνάδελφοί της από τον καλλιτεχνικό χώρο τάχθηκαν εναντίον όσων είπε στη Σίσσυ Χρηστίδου. (Δες εδώ όλα όσα είπε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου)

Ανάμεσά τους και η ηθοποιός Ελένη Τζώρτζη, που ξέσπασε κατά της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στο Πρωινό, το πρωί της Δευτέρας. «Αυτά τα πράγματα δεν λέγονται δημόσια. Μπορεί ιδιωτικά κάποιος, επειδή έχει μία συμπάθεια σε ένα πρόσωπο, να έχει τις δικαιολογίες μέσα του για το τι μπορεί να τον έφερε σε αυτή τη θέση. Είναι απαράδεχτο για τα θύματα και για το σινάφι των ηθοποιών. Αυτά τα πράγματα είναι μηνύσιμα. Δε μπορείς έναν κλάδο ολόκληρο βιαστές» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

«Δεν άκουσα εγώ π.χ. έναν πανεπιστημιακό να βγει επειδή κατηγορήθηκε ένας γιατρός να βγει και να φωνάζει ότι δεν συνέβη και τίποτα, όλοι έχουμε αδυναμίες. Εδώ μιλάμε για κακουργήματα» πρόσθεσε στη συνέχεια και τόνισε ότι η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου πρέπει να ζητήσει συγγνώμη.

Δες το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το Πρωινό:

Read More

And More