Κόλαφος η Μαίρη Συνατσάκη για Λύτρα και Κουτσελίνη: «Είμαστε με το θύμα, δεν μας νοιάζει η καριέρα και το συναίσθημα κανενός θύτη»

Η Μαίρη Συνατσάκη έδωσε το παρών το βράδυ της Τετάρτης 19 Ιουνίου στα MAD VMA 2024 στο στο Tae Kwon Do για να δώσει βραβείο.

Λίγο πριν την έναρξη του show, η πρώην παρουσιάστρια και Youtuber έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και ρωτήθηκε για τον Απόστολο Λύτρα αλλά και τις δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη που προκάλεσαν σάλο αντιδράσεων.

«Νιώθω ότι εντελώς λάθος ο τόπος για αυτή την κουβέντα. Είμαστε πολύ στραφταλιζέ εδώ για να σχολιάσουμε την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα,  που είναι κάτι πολύ σκοτεινό και απασχολεί ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού. Η έμφυλη βία, εννοώ. Θα προτιμούσα σε αυτές τις περιπτώσεις να είμαστε όλοι με την πλευρά του θύματος, χωρίς κανένα αλλά… Γιατί ό,τι πούμε μετά το αλλά, ακυρώνει ό,τι έχει ειπωθεί νωρίτερα. Είμαστε με το θύμα αλλά… είναι “πολύ στεναχωρημένος ο συγκεκριμένος”.

Νομίζω ότι δίνει εντελώς λάθος μήνυμα στην κοινωνία, γενικά τέτοιες δηλώσεις. Δεν το προσωποποιώ. Έχω ακούσει και από άλλους ανθρώπους της τηλεόρασης αυτές τις μέρες πράγματα που έχουν ένα αλλά και θα ήθελα να μην υπάρχει κανένα «αλλά». Είμαστε με το θύμα. Τελεία. Δεν μας νοιάζει η καριέρα και το συναίσθημα κανενός θύτη» τόνισε η Μαίρη Συνατσάλη.

Το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή Happy Day

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164