Κόλαφος ο Γιώργος Τσαλίκης μετά την ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για το Big Brother – “Η συνέχεια στα δικαστήρια”

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα είναι οι παρουσιαστές του Big Brother 2, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΚΑΙ το απόγευμα της Παρασκευής 30 Ιουλίου.

Λίγες ώρες μετά και ο Γιώργος Τσαλίκης σχολίασε τις εξελίξεις στον σταθμό του ΣΚΑΙ, φανερά ενοχλημένος, καθώς ήταν ο πρώτος ο οποίος είχε υπογράψει για την παρουσίαση του Big Brother 2.

“Λοιπόν παιδιά μου θέλω να μοιραστώ κάτι μαζί σας, κάτι που τόσο καιρό κυκλοφορούσε σαν δημοσιογραφική πληροφορία, ποιοι θα είναι οι παρουσιαστές του Big Brother ενώ εγώ είχα υπογράψει κάτι που με τα βδελυγμίας η κυρία Μαραγκουδάκη μου έλεγε όχι- όχι δεν ισχύει, δεν έχουμε κάνει καμία συζήτηση, κάτι που παίζανε τα sites, τα blogs και εκπομπές ενώ είχα υπογράψει ένα πολύ δεσμευτικό συμβόλαιο με τον ΣΚΑΙ…”, είπε.

Και συμπλήρωσε: “Tελικά σήμερα ο ΣΚΑΙ ανακοίνωσε τους παρουσιαστές φυσικά ήταν αυτοί που σας ανέφερα τόσο καιρό και που λέγανε τα sites και τα blogs. Βέβαια ο ΣΚΑΙ σήμερα φρόντισε να κάνει και μια κίνηση, δε θα σας την πω τώρα, επιφυλάσσομαι, όχι καλή κίνηση, οπότε παιδιά υπογράψτε συμβόλαια, όλα καλά δε καλύπτεστε σε τίποτα. Κάποιος άλλος μπορεί πολύ εύκολα να σας πάρει τη θέση. Η συνέχεια στα δικαστήρια”, κατέληξε χωρίς να αναφέρει τα ονόματα των παρουσιαστών.

 

Read More

And More