Στο T-live

Κολωνός: «Έτσι λύθηκε ο γάμος του 53χρονου με την πρώην σύζυγό του» – Τι αποκαλύπτει ο Φαήλος Κρανιδιώτης

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τη φρικιαστική υπόθεση των βιασμών και της μαστροπείας της 12χρονης στο Κολωνό. Στο στούντιο του T-live, στον Alpha, φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 24/10 ο δικηγόρος της πρώην συζύγου του 53χρονου βασικού κατηγορουμένου, Φαήλος Κρανιδιώτης.

Φαήλος Κρανιδιώτης στο T-live: Έτσι έγινε η επικοινωνία της πρώην συζύγου μαζί μου

«Εμένα είναι φίλος μου ο γιος του πρώην ζευγαριού. Είχε έρθει και μου είχε πάρει μία συνέντευξη στο πλαίσιο της μαθητείας του. Καμία φορά επικοινωνούσαμε μέσω facebook, μου έστελνε τα άρθρα του, έχοντας τη φιλοδοξία να γίνει καλός δημοσιογράφος, όπως κι έγινε.

Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι έχει συμβεί κάτι πολύ σοβαρό και ήρθαν σε εμένα. Η πρώην σύζυγος του 53χρονου είχε μάθει ό,τι συνέβαινε, ενημέρωσε τον γιο τους και καταλαβαίνετε τι μπορεί να συνέβη» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κρανιδιώτης.

«Έτσι ήρθε η λύση του γάμου τους».

«Ήρθαν σε μένα, απαίτησε εκείνη διαζύγιο, τους εξήγησα νομικά κάποια πράγματα. Στη συνέχεια, επειδή εκείνος δεν συμφωνούσε να δώσει το διαζύγιο, του είπα ότι δεν θα κάνω για διετή διάσταση, γιατί το πρώην ζευγάρι που είχε διάφορα θέματα δικά του, ήταν χωριστά από τον προηγούμενο Γενάρη» συνέχισε ο κ. Κρανιδιώτης, ο οποίος είχε προειδοποιήσει τον 53χρονο ότι θα έκανε αγωγή για υπαίτιο λόγο.

«Συμφώνησε αναγκαστικά, υπέγραψαν το διαζύγιο γύρω στις 22, ή 24/9/2022 γιατί υπάρχει μία διαδικασία. Έπρεπε να περάσουν κάποιες ημέρες και στις 3/10/2022 λύθηκε ο γάμος με συμβολαιογραφική πράξη. Η διάσταση η ουσιαστική έγινε και τυπική. Παρέμεναν μαζί γιατί το μοναδικό αξιόλογο περιουσιακό στοιχείο ήταν αυτό το σπίτι, το οποίο είναι αγορασμένο με δάνειο και τους ανήκει μισό-μισό» πρόσθεσε ο δικηγόρος της πρώην συζύγου του 53χρονου στην υπόθεση του Κολωνού.  

Δες όλα όσα είπε ο κ. Κρανιδιώτης στο T-live:

Read More

And More