Κολωνός: Η 12χρονη ζητούσε από τον θείο της να την υιοθετήσει – Συγκλονίζει μιλώντας ζωντανά στο Live News

Για τη σχέση των γονιών της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας μίλησε αποκλειστικά στο Live News συγγενής της οικογένειας.

Η θεία του 12χρονου κοριτσιού που είναι το θύμα της φρικιαστικής υπόθεσης στα Σεπόλια αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της οικογένειας και συγκεκριμένα των γονιών. Όπως δηλώνει η ίδια γνώριζε τη μητέρα της 12χρονης από τα 14 της όταν την «έκλεψε» ο σύζυγός της παρά τις αντιρρήσεις των γονιών της.

Η ίδια συγγενής μίλησε και για τη σχέση της θείας της 12χρονης με τα παιδιά της οικογένειας: «Η θεία τα είχε βαφτίσει και τα δύο και πάντα τους έπαιρνε ρούχα και τα έπαιρνε και το καλοκαίρι στη Λευκάδα, ένα μήνα, δύο… όσο μπορούσε» αναφέρει. Τονίζει πως είχε αναλάβει να τα στηρίξει όσο μπορούσε για να μη στερούνται τίποτα, πράξεις που έκανε και ο θείος των παιδιών. «Ο θείος δούλευε security, ό,τι έβγαζε, όλα εκεί μέσα τα έδινε. Τα πάντα. Όλα για το κορίτσι» λέει χαρακτηριστικά η συγγενής.

 

Μάλιστα, το παιδί ήταν μόλις 9 ετών όταν η μικρή ζήτησε από τον θείο της να την υιοθετήσει μετά από ένα συναρπαστικό τριήμερο που πέρασε μαζί με εκείνον και την συνομήλικη ξαδέλφη της.

Ο ίδιος μιλά αποκλειστικά στο Live News  και συγκλονίζει: «Και σκεφτείτε για τρεις μέρες που πέρασε καλά με την κόρη μου, που είναι 13 ετών, που πέρασε καλά, τρώγαμε όλοι μαζί, έπλενε τα δόντια του στην ώρα του, είχε μπει σε μια σειρά. Μου είπε η (…) «Ρε θείε θα με υιοθετήσεις;» της λέω “κορίτσι μου, πως θα σε πάρω από τα αδέλφια σου; Σε θέλουν κι αυτά και σε αγαπάνε”. Σκεφτείτε τι μου έλεγε το παιδί έτσι που είχε έρθει τρεις μέρες μαζί μου…» περιγράφει.

Ένα κορίτσι το οποίο έμελλε να μεγαλώσει απότομα και να μπει με τη βία στον σκληρό κόσμο των ενηλίκων.

«Όπως και όταν ήρθε σε ηλικία 9 χρονών εδώ και η κόρη μου πρέπει να ήταν 10, φαινόταν το παιδί αυτό ότι ήταν απελευθερωμένο. Της έλεγε «μήπως έχεις κανένα γκόμενο;» Απλά φαινόταν ότι είχε μια «Α» ελευθερία, δεν είχε κανέναν έλεγχο» αναφέρει ο συγγενής.

 

Ο θείος της 12χρονης αποκάλυψε ζωντανά στο Live News σχετικά: «Έχω τρέξει για αυτά τα παιδιά, όπως και για τον πατέρα της 12χρονης. Έτρεχα να τον βγάλω από τα κρατητήρια για να τον βγάλω από την φυλακή. Όλη μέρα ήταν στα ναρκωτικά κι ”έτρωγε” τα χρήματα από όλα τα επιδόματα».

Ο θείος της 12χρονης αποκάλυψε ότι ο πατέρας της 12χρονης έκανε χρήση ουσιών μέσα στο σπίτι όπου ζούσαν και τα παιδιά.

Στη συνέχεια αποκάλυψε ο θείος της 12χρονης ότι παρενέβη μαζί με ένα ξάδερφό του από το Αγρίνιο την στιγμή που ο πατέρας της 12χρονης προσπαθήσει να δείρει την θεία της 12χρονης από την Λευκάδα για ασήμαντο λόγο σε παρελθόντα χρόνο και υποστήριξε ότι ήταν πολλαπλές οι φορές που είχε δείρει την μητέρα της 12χρονης αλλά και τα παιδιά του.

Μάλιστα σύμφωνα με όσα είπε ο θείος της 12χρονης η μητέρα της 12χρονης είχε πάει να μείνει και στη στέγη κακοποιημένων γυναικών.

«Είχα πάει στο Αγρίνιο για ένα μνημόσυνο ενός θείου μου, τρεις μέρες περάσαμε πολύ όμορφα και μου ζήτησε από μόνης της η 12χρονη να την υιοθετήσω κι έμεινα άναυδος. Ζητάγαμε από την γιαγιά των παιδιών να πάρουμε ένα ή δύο παιδάκια για να περάσουν λίγο όμορφα κι αυτά και δεν μας τα έδιναν ποτέ».

 

Επιπλέον ο θείος της12χρονης αποκάλυψε ότι μία άλλη θεία ήθελα να υιοθετήσει κανονικά με χαρτιά ένα άλλο αδερφάκι της 12χρονης και πάλι δεν έδιναν το παιδί.

Read More

And More