Κολωνός: Ξέσπασε ο Χάρης Ρώμας στο Live News – «Είναι ευκαιρία να βροντοφωνάξουμε καταδίκη για τους παιδεραστές»

Ο αγαπητός ηθοποιός και Αντιπεριφερειάρχης πολιτισμού και αθλητισμού Αττικής, Χάρης Ρώμας μίλησε αποκλειστικά στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο για την φρικτή υπόθεση του βιασμού 12χρονης από τον 53χρονο άντρα στον Κολωνό.

Ο Χάρης Ρώμας τον χαρακτήρισε «Τέρας» και «σάτυρο» στις δηλώσεις του. Σημείωσε πως ο λόγος που βγήκε να τοποθετηθεί δημοσίως είναι επειδή ορισμένοι επιλέγουν να κάνουν «αντιπολίτευση».

«Άνθρωποι οι οποίοι αυτοαποκαλούνται φίλοι ή επιδεικνύουν έναν τεράστιο θαυμασμό για το καλλιτεχνικό ή πολιτικό πρόσωπο σου, έρχονται και γίνονται αυτοκόλλητοι» εξήγησε ο ίδιος, τονίζοντας πως δεν τον γνώριζε προσωπικά τον 53χρονο και «φυσικά δεν είναι φίλος».

Στη συνέχεια περιέγραψε τη συνάντησή τους σε ένα εστιατόριο όπου εκεί ο 53χρονος εκδήλωσε τον θαυμασμό του προς το πρόσωπο του ηθοποιού.

 

Αποκάλυψε επίσης πως η σύζυγός του 53χρονου κατέβαινε υποψήφια στην τοπική αυτοδιοίκηση και πιθανότατα να έχει εκλεχθεί.

«Είναι ένα τεράστιο θέμα και είναι η ευκαιρία όλων μας να βροντοφωνάξουμε καταδίκη για τους σάτυρους, για τους προαγωγούς και κυρίως για τους παιδεραστές» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Πηγή: Mega

Read More

And More