Κολωνός: Ο ξάδελφος της μητέρας της 12χρονης «σπάει» τη σιωπή του στο Tlive – «Μεγάλωσε σε ένα νοσηρό περιβάλλον»

Ένα πρόσωπο από την οικογένεια του Κολωνού «έλυσε» για πρώτη φορά τη σιωπή του το μεσημέρι της Τετάρτης 16/11 στο T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου. Πρόκειται για τον πρώτο ξάδελφο της μητέρας της 12χρονης, ο οποίος μίλησε στη δημοσιογράφο Γιώτα Κηπουρού και είπε πράγματα που αφορούν στη μητέρα, η οποία βρίσκεται προσωρινά κρατούμενη στις φυλακές, κατηγορούμενη για διακεκριμένη μαστροπεία.

Ο ξάδελφος της μητέρας αποκάλυψε ότι η μητέρα είχε πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια, καθώς ο πατέρας της ήταν εθισμένος στο αλκοόλ και προσπαθούσε να εξασφαλίσει στην οικογένεια τα απαραίτητα.

«Εγώ πιστεύω ότι η μητέρα της, παρ’ όλο που έχει περάσει και πάρα πολύ δύσκολα. Όταν λέμε πολύ δύσκολα δεν μπορείτε να φανταστείτε τα παιδικά της χρόνια δηλαδή. Φανταστείτε την ίδια κατάσταση που είναι η οικογένειά της, έχει περάσει και αυτή.

Όχι όμως με ναρκωτικά και τέτοια. Ήταν ο πατέρας της εθισμένος στο αλκοόλ, τότε. Δούλευε βέβαια ο άνθρωπος, προσπαθούσε δεξιά και αριστερά για κάποια πράγματα, αλλά ταυτόχρονα ήταν εθισμένος στο αλκοόλ, πέρναγαν πάρα πολύ δύσκολα, πάρα πολλά παιδιά σε ένα πάρα πολύ μικρό σπίτι, δηλαδή το ίδιο πράγμα ακριβώς.

Πολλή φτώχεια, πάρα πολλή φτώχεια και απορώ γιατί όλα τα άλλα παιδιά βρήκαν τον δρόμο τους, εκείνη κατά κάποιο τρόπο κατάφερε να το σκάσει και να καταλήξει τελικά στο ίδιο πράγμα. Κλέφτηκε στα 16 της η ξαδέρφη μου με τον σύζυγό της τότε, γιατί ήταν μικρό παιδί, δεν είναι πολύ μεγάλος. Και κλέφτηκε με τον πατέρα των παιδιών» ανέφερε ο ξάδελφος της 37χρονης μητέρας στον Alpha.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Κλέφτηκε με τον πατέρα των παιδιών της, πήγε δυο φορές ο θείος μου και τη γύρισε στο νησί και ξανά εκείνη πίσω. Μετά είχαν μείνει για λίγο στην (…), αλλά δεν ήταν καθόλου ήσυχος ο σύζυγος, έβαλαν λυτούς και δεμένους να μην τον βάλουν φυλακή. Τελικά τα μάζεψαν και πήγαν πάλι στην Αθήνα».

Όπως σημείωσε, αποκλείει το ενδεχόμενο να ήξερε για τη μαστροπεία η ξαδέλφη του. «Δε νομίζω να το ήξερε, δε νομίζω να το έκανε, δεν υπάρχει περίπτωση. Για μας. Δηλαδή δεν το πιστεύω αυτό. Αν δείτε τα παιδιά, όλα τα αδέλφια της, παρ’ όλο που έχουν μεγαλώσει πάρα πολύ δύσκολα, είναι όλα αξιόλογα παιδιά και έχουν όλοι τις δουλειές τους, τις οικογένειές τους. Ποτέ δεν έχουν παρουσιάσει έτσι να…».

Για τα μηνύματα της ξαδέλφης του στην 12χρονη κόρη της, στα οποία επιτακτικά της ζητούσε χρήματα, είπε: «Έχει γίνει εξέταση στην μάνα να δει αν τελικά παίρνει η μάνα τέτοιες ουσίες; Έχουν προχωρήσει σε τέτοια πράγματα;».

Ο ξάδελφος της 37χρονης προφυλακισμένης μητέρας θεωρεί ότι η ξαδέλφη του μπήκε στη φυλακή χωρίς σημαντικά στοιχεία. «Εσείς πιστεύετε ότι τα στοιχεία που έχουν είναι τόσο βαριά για να προφυλακιστεί; Για ποιο λόγο;» αναρωτήθηκε μιλώντας στη Γιώτα Κηπουρού.

Δες όλα όσα είπε στον Alpha:

Read More

And More