Κολωνός: Τα στοιχεία που «καίνε» τη μητέρα της 12χρονης

Ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος παρουσίασε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι Αρχές και ενοχοποιούν τη μητέρα της 12χρονης.

Η μητέρα της 12χρονης βρίσκεται στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ έχοντας πάρει προθεσμία έως τη Δευτέρα για την απολογία της. Η ίδια αρνείται κάθε κατηγορία που της αποδίδεται, ωστόσο οι Αρχές έχουν τρανταχτά στοιχεία που την ενοχοποιούν.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του αστυνομικού συντάκτη, Βασίλη Λαμπρόπουλου υπάρχουν ροές χρημάτων και από την 12χρονη αλλά και από τρίτα πρόσωπα προς τον λογαριασμό της μητέρας. Η 37χρονη έχει ισχυριστεί πως η ανήλικη είχε πάρει την κάρτα της και το IBAN της και έτσι κατατέθηκαν τα ποσά.

 

Το πιο σημαντικό είναι πως το κοινωνικό προφίλ που είχε δημιουργήσει ο 53χρονος στο όνομα της 12χρονης είναι συνδεδεμένο με το wifi της οικίας της. Η ανήλικη έχει ισχυριστεί πως έμπαινε και η ίδια στο συγκεκριμένο προφίλ προκειμένου να αποδεικνύει στους «πελάτες» πως είναι πράγματι γυναίκα πίσω από το προφίλ.

Read More

And More