Κολωνός: Θέμα χρόνου οι νέες συλλήψεις – «Δε θα αφήσουμε πέτρα για πέτρα στην υπόθεση»

Nέες συλλήψεις τις επόμενες ώρες για την υπόθεση στον Κολωνό, όπως αποκάλυψε το απόγευμα της Πέμπτης το Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Σε τελικό στάδιο βρίσκονται οι διαδικασίες της σύλληψης και άλλων εμπλεκομένων στην υπόθεση των Σεπολίων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι θέμα χρόνου η σύλληψη 3 – 4 ατόμων που έχουν ταυτοποιηθεί από τις Αρχές για τον βιασμό της 12χρονης.

Αξιωματικοί που ασχολούνται με την υπόθεση τονίζουν ότι τα στοιχεία σε βάρος της μητέρας της ανήλικης έχουν προκύψει από τις συνομιλίες που είχε τόσο με τον 53χρονο όσο και με τη γυναίκα του, αλλά και από το γεγονός πως ζητούσε χρήματα από την κόρη της μετά τον κάθε βιασμό της.

Ζητούμενο προκύπτει και από το προφίλ που φαίνεται να διατηρούσε η ανήλικη σε ιστοσελίδα γνωριμιών, με τις Αρχές να ερευνούν ποιος το διαχειριζόταν, όπως ανέφερε και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Για πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης των Σεπολίων έκανε λόγο, μιλώντας στο Mega και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Σταύρος Μπαλάσκας, συνδικαλιστής αστυνομικός.

«Ξεκινήσαμε από ψηλά και δυνατά, ήδη στα χεριά μας έχουμε τον φερόμενο ως αρχηγό της σπείρας και τη φερόμενη ως υπαρχηγό. Αν ο 53χρονος είναι αρχηγός του κυκλώματος, τότε θα είναι και αυτή υπαρχηγός γιατί είναι σίγουρο ότι αν αποδειχθεί ότι συνεπικουρούσε, έκανε τις δουλειές μαζί του, έπαιρνε χρήματα, μπορούμε να την χαρακτηρίσουμε ως υπαρχηγό».

Ο Σταύρος Μπαλάσκας τόνισε: «Δε θα αφήσουμε πέτρα πάνω σε πέτρα, είναι πολύ σοβαρό. Είναι ανάστατη όλη η κοινωνία, έχουμε πάθει σοκ. Όποιος είναι υπαίτιος, θα πιαστεί και πρέπει να πιαστεί. Ποιος θα τολμούσε οπόταν όλα τα μάτια είναι στραμμένα στην υπόθεση, έστω και ένα μόριο αυτής να κρυφτεί».

Η πρώτη αντίδραση του πατέρα της 12χρονης για το βιασμό της κόρης του

«Δεν έχω καμία ανάμειξη στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης κόρης μου. Οι κατηγορούμενοι πρέπει να πληρώσουν με την αυστηρότερη των ποινών γι’ αυτό το ειδεχθέστατο έγκλημα που προκάλεσαν στην κόρη μου. Δεν μπορούσα να έχω την εποπτεία της καθώς είμαι εξαρτημένος από τις ναρκωτικές ουσίες.

Παρακολουθώ το πρόγραμμα του ΟΚΑΝΑ και δεν έχω καμία σχέση με τα ναρκωτικά που με κατηγορούν, διότι η ποσότητα που βρέθηκε κατά τη σύλληψή μου ήταν ακριβώς 26 γραμμάρια που χρησιμοποιώ για προσωπική χρήση και μου αρκεί για 15 μέρες. Θέλω να δικαιωθεί το παιδί μου, δεν την έριξα ούτε στα ναρκωτικά, αλλά ούτε μπόρεσα λόγω της κατάστασής μου να αποτρέψω τον βιασμό της. Δεν το περίμενα ότι θα κατηγορήσουν τη γυναίκα μου ότι εξέδιδε την κόρη μου, δεν το γνωρίζω αν είναι ένοχη. Θα το πιστέψω μόνο αν υπάρχουν αποδείξεις», είπε ο πατέρας της 12χρονης.

Read More

And More