Κομάντα και δράκοι – Ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης στην πρώτη του συνέντευξη: «Δεν έχω περάσει την ταλαιπωρία του Ντόντου»

Ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης, ο «Ντόντος» από τη σειρά του Mega «Κομάντα και δράκοι» μίλησε για πρώτη φορά τηλεοπτικά στην Κατερίνα Καραβάτου και την εκπομπή «Τι λες τώρα» για τη συμμετοχή του στο έργο του Θοδωρή Παπαδουλάκη.

«Είναι μεγάλη τιμή και χαρά να πρωταγωνιστώ σε μία σειρά του Θοδωρή Παπαδουλάκη. Στην τηλεόραση είναι η πρώτη φορά που παίζω, μικρός είχα παίξει θέατρο στα Χανιά. Για τη συμμετοχή μου στη σειρά ευχαριστώ την Αρχόντισσα Κοκοτσάκη, η οποία τον περασμένο Οκτώβριο με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι ο ρόλος αυτός είναι γάντι. Κάναμε άλλα 2 -3  δοκιμαστικά και από τότε είμαστε από τον Ιούνιο στα γυρίσματα. Έχω πάρει πολλά μηνύματα και τους ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου!» είπε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης.

Και εν συνεχεία πρόσθεσε για το πιο σημαντικό μάθημα που έχει πάρει από τους συνεργάτες του. «Το πιο βασικό μήνυμα είναι η αγάπη τους. Να βλέπεις ένα ολόκληρο συνεργείο… Είναι δεύτερη οικογένεια για μένα».

«Σαν Λευτέρης δεν έχω περάσει την ταλαιπωρία του Ντόντου. Βάζω το 100% των δυνάμεων μου για να τον υποδυθώ και να τον κάνω καλύτερο», κατέληξε ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης μιλώντας στην Κατερίνα Καραβάτου.

Read More

And More