Κόνι Μεταξά: Αυτή είναι η σειρά που θα τη δούμε σε ρόλο guest αυτή την εβδομάδα

Η Κόνι Μεταξά είναι μια ταλαντούχα performer, η οποία καταφέρνει με μεγάλη επιτυχία να ολοκληρώνει τους «ρόλους» της και αυτό θα κάνει και αυτή τη φορά.

Ειδικότερα, η Κόνι Μεταξά, θα κάνει μια guest εμφάνιση στη νέα σειρά του Alpha, «Ο Γιατρός», η οποία μέσα σε λίγα επεισόδια κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού.

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός θα εμφανιστεί στην σειρά «Ο Γιατρός» και -όπως είδαμε στο trailer της σειράς -θα ενσαρκώσει τη Vicky Love, η οποία είναι influencer και μπαίνει στο νοσοκομείο, αφού τα ενθέματα από πλαστική επέμβαση που έκανε τις προκαλούν επιπλοκές.

Ο Γιατρός – Οι εξλίξεις στο επεισόδιο που θα δούμε την Κόνι Μεταξά

Η Σοφία, έπειτα από προτροπή του Μιχάλη αποφασίζει να μιλήσει στον Ανδρέα για τη σχέση τους πριν το ατύχημα, αλλά πάλι κάτι τους διακόπτει: η Κέλλυ έρχεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο έπειτα από λιποθυμικό επεισόδιο. Η Σοφία αναλαμβάνει τη θεραπεία της ενώ ο Ανδρέας και η Άννα μπαίνουν στη διαδικασία να ψάξουν την «κρυφή» ζωή της κόρης τους μπας και βρουν απαντήσεις γι’ αυτό που της συμβαίνει. Θα καταλήξουν να έρθουν αντιμέτωποι με αλήθειες που τους πονάνε και με ένα μυστικό από το παρελθόν της Κέλλυς που στιγμάτισε όλη της τη ζωή. Την ίδια στιγμή, οι σχέσεις του Δημήτρη και της Δανάης είναι κάπως ψυχραμένες μετά από την άρνηση του πρώτου να πάνε μαζί για σπα και γίνονται ακόμα χειρότερες όταν αναλαμβάνουν τη φροντίδα της «Βίκυ Love», μιας εντυπωσιακής influencer που φαίνεται να σκανδαλίζει όλο το ανδρικό προσωπικό του νοσοκομείου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Κόνι Μεταξά έχει σπουδάσει υποκριτική στο Μαϊάμι και έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στη σειρά του Mega «Μοντέρνα Οικογένεια», ενώ στη συνέχεια ακολουθήσαν συμμετοχές σε ταινίες, παραστάσεις και άλλες σειρές.

Read More

And More