Κόνι Μεταξά: «Δεν θυμάμαι τίποτα από τον γάμο μου με τον Μάριο Καπότση»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη δημοσιογράφο, Κωνσταντίνα Σαρηγιάννη παραχώρησε η Κόνι Μεταξά.

Η γνωστή performer, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον σύζυγό της, Μάριο Καπότση, τη ζωή τους, τη Eurovision, αλλά και το θέμα της παρουσίασης.

«Οι περισσότεροι με συμπαθούν, δεν ακούω αρνητικά σχόλια. Δεν δέχομαι φλερτ στα social media, ούτε τώρα, ούτε πριν παντρευτώ. Τα περισσότερα κομπλιμέντα που ακούω είναι για το πρόσωπό μου», είπε αρχικά η Κόνι Μεταξά.

Όσον αφορά στον γάμο της με τον Μάριο Καπότση, η Κόνι Μεταξά σημείωσε: «Δεν έχει αλλάξει τίποτα στη ζωή μας με τον Μάριο μετά το γάμο. Από τον γάμο μας δεν θυμάμαι τίποτα, γιατί πέρασα καλά. Είμαι πιο ζηλιάρα από τον Μάριο, αλλά δεν ψάχνω το κινητό του. Φλερτάρουν τον Μάριο μπροστά μου. Ο Μάριος είναι ο άνθρωπός μου. Δεν θέλω ακόμα να μεγαλώσω την οικογένειά μου».

Σχετικά με το αν έχει δεχτεί κάποια τηλεοπτική πρόταση, η Κόνι Μεταξά αποκάλυψε: «Θα ήθελα να παρουσιάσω ένα late night ή κάποιο talent show. Μου έκαναν προτάσεις να πάω σε παιχνίδια, αλλά δεν είμαι γι’ αυτά, δεν το έχω με τις ζούγκλες. Δεν είχα ποτέ πρόταση για τη Eurovision. Θα πήγαινα αν μου ταίριαζε και ήταν καλό το τραγούδι».

Read More

And More