Κωνσταντίνα: Η εξομολόγηση για την Κύπρο και τον αγνοούμενο πατέρα της – «Ακόμα περιμένουμε να μάθουμε κάποιο νέο»

Για την πορεία της στον χώρο της μουσικής, τη σχέση με την κόρη της, το κεφάλαιο «συντροφικότητα» και την Κύπρο μίλησε η Κωνσταντίνα στην εκπομπή «Ελένη» και στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρκά.

«Είμαι γεμάτη. Έχω ζήσει αρκετά στη ζωή μου, δόξες, έκανα την οικογένειά μου, είμαι ευχαριστημένη, απλά τα χρόνια περνάνε, οπότε περιοριζόμαστε και κάνουμε αυτά που μπορούμε να κάνουμε τώρα» ανέφερε αρχικά η Κωνσταντίνα.

«Η μεγάλη ανατροπή με τα ντουέτα, ήταν το ντουέτο με τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο που όλοι λέγανε πώς θα το πω αυτό. Αρκετά τραγούδια που έχω πει, τα ακούω σήμερα και νιώθω περήφανη. Το “Μια Ελλάδα φως” είναι ένα από αυτά. Είναι και πολύ επίκαιρο με τα θέματα που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα» είπε σε άλλο σημείο η αγαπημένη τραγουδίστρια.

«Η Κύπρος είναι η γενέτειρά μου, είναι οι ρίζες μου, ο τόπος μου, τα εδάφη που είναι θαμμένη η μάνα μου, το νησί που περιμένουμε από χρόνο σε χρόνο να μάθουμε κάποιο νέο για τον πατέρα μου. Ακόμα περιμένουμε για τους αγνοούμενους. Η Κύπρος πιστεύω είναι ένα αδικημένο νησί» πρόσθεσε η Κωνσταντίνα. 

«Μένω ακόμα με την κόρη μου. Με τη Χριστίνα τα πάω πάρα πολύ καλά. Έχω επενδύσει σε αυτή τη σχέση. Όταν μου είπε, “είτε είσαι εδώ είτε όχι, για μένα είναι το ίδιο”, σκέφτηκα ότι κάτι δεν πάει καλά. Αυτό με έκανε να χαλαρώσω τους ρυθμούς μου στο επάγγελμά μου και προσπάθησα να είμαι δίπλα στη μικρή, αλλά να είμαι ουσιαστικά.

Στα πολύ δύσκολα θέματα, τα βρίσκουμε πάρα πολύ. Πλέον νομίζω ότι είμαστε φίλες, παλιότερα ήμουν πιο πολύ μαμά. Με νοιάζει να είναι ευτυχισμένη με ό,τι επιλέξει… Δεν έχω ανάγκη από σύντροφο, με καλύπτει το ότι έχω ανθρώπους γύρω μου που μπορώ να ανοιχτώ και να στηριχτώ. Έχω δώσει αγάπη στους άντρες και έχω πάρει. Είμαι γεμάτη από αυτό. Μου αρέσει να δίνω. Όταν δίνω ευχαριστιέμαι πιο πολύ εγώ από αυτόν που έχει πάρει κάτι…» είπε τέλος για τη σχέση με την κόρη της και την προσωπική της ζωή.

Read More

And More