Στο T-live

Κωνσταντίνα Σωτηρίου: Θύμα του περιβόητου κέντρου αισθητικής η φιναλίστ Σταρ Ελλάς – «Πληρώσαμε με την αδελφή μου 750 ευρώ»

Τον ασκό του Αιόλου άνοιξε η σύλληψη ενός ζευγαριού για ληστεία σε κέντρο αισθητικής στη Θεσσαλονίκη. Με το βίντεο της ληστείας να κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ήρθαν στην επιφάνεια δεκάδες καταγγελίες για την επιχείρηση στον χώρο της ομορφιάς που φέρεται να ανοίγει και να κλείνει ινστιτούτα αισθητικής σε διάφορες τοποθεσίες, αλλάζοντας κάθε φορά επωνυμία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Γιώτας Κηπουρού στο T-live, οι καταγγέλλουσες είναι κυρίως γυναίκες που είτε πλήρωσαν κάποιο πακέτο υπηρεσιών που δεν έκαναν ποτέ χρήση χωρίς δική τους υπαιτιότητα, είτε ζήτησαν πίσω τα χρήματα που έδωσαν ως προκαταβολή με τους υπευθύνους της επιχείρησης να αρνούνται να τους τα επιστρέψουν. Θύμα τους ήταν και η υποψήφια σταρ Ελλάς, Κωνσταντίνα Σωτηρίου.

Η Κωνσταντίνα Σωτηρίου μίλησε ζωντανά στην Τατιάνα Στεφανίδου και στο T-live:

«Πέσαμε κι εγώ και η αδελφή μου θύματα γνωστών influencers που διαφήμιζαν προγράμματα για συνεδρίες λέιζερ. Πήγαμε κι εμείς, σε διαφορετικές ημέρες, να κλείσουμε την προσφορά, να μην τη χάσουμε, προπληρώνοντάς την. Στη συνέχεια, όταν πήγαμε στο ινστιτούτο για την προσφορά, μάς έκλεισαν σε ένα δωμάτιο και προσπαθούσαν να μας πείσουν να κλείσουμε μεγαλύτερη προσφορά. Την αδελφή μου την έπεισαν. Πέρα από τα 250 ευρώ, η αδελφή μου πλήρωσε άλλα 350. Το συνολικό ποσό είναι 750 ευρώ.

Εγώ ήμουν τυχερή μέσα στην ατυχία μου. Έμαθα από διάφορες μαρτυρίες από άλλα κορίτσια που ότι κάηκαν, ενώ σε εμένα είπαν ότι έβαλαν στο σώμα μου ένζυμα για να μην πονάω. Περίμενα έτσι για μία ώρα, ενώ ήταν η προετοιμασία για τα καλλιστεία. Είχα φωτογράφηση και σηκώθηκα κι έφυγα. Τους είπα να κλείσουμε μία άλλη ημέρα ραντεβού και μού είπαν ότι δεν υπήρχε διαθέσιμο ραντεβού.

Αξίζει να αναφέρω ότι όσο βρισκόμουν στο κέντρο αισθητικής, είχε ανέβει 2 φορές η αστυνομία γιατί υπήρχαν κορίτσια που ούρλιαζαν στην κυριολεξία κι έβριζαν τους γιατρούς. Από ό,τι κατάλαβα είχε συμβεί κάποια βλάβη, γιατί είχαν ζητήσει πίσω τα χρήματα –μιλάμε για αρκετά μεγάλα ποσά-» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δες περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164