Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Απαντά στην Κατερίνα Καραβάτου για το «Μες στην καλή χαρά»

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε γενέθλια και τα γιόρτασε με ένα πάρτι έκπληξη με καλούς φίλους. Στο πλευρό της ήταν ο αγαπημένος της, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος.

Όπως ήταν φυσικό, οι δημοσιογράφοι και οι τηλεοπτικές κάμερες ήταν εκεί και ρώτησαν την παρουσιάστρια για τον σύντροφό της και τα όσα είπε η Κατερίνα Καραβάτου για τη δύσκολη χρονιά στο «Μες στην καλή χαρά». (Δες εδώ όσα είπε η Κατερίνα Καραβάτου στην Ελένη Μενεγάκη)

«Τα γενέθλιά μου φέτος με τον Βασίλη είναι ακόμα πιο ωραία. Η σχέση της μαμάς μου με τον Βασίλη είναι πολύ καλή. Η μαμά μου δεν είναι καθόλου πιεστική. Δεν ξέρω τι θα γίνει με το “Αγρότης μόνος ψάχνει”. Είναι αχάριστο να σκεφτούμε να κάνω κάτι ζωντανό, ενώ τώρα κάνω κάτι άλλο», ανέφερε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Όσον αφορά στην Κατερίνα Καραβάτου, η παρουσιάστρια του «Κάτι Ξαναψήνεται» απάντησε: «Ας μην θυμάται η Κατερίνα Καραβάτου τη χρονιά που ήμασταν μαζί. Εγώ τη θυμάμαι, ήταν τα ξεκινήματά μου κι ευτυχώς πάτησα σε αυτά για να τα θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή και να πορεύομαι».

Δες το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Read More

And More