Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αρνήθηκε να μιλήσει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου – Η αντίδραση της παρουσιάστριας

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απέφυγε να κάνει δηλώσεις στη δημοσιογράφο Χριστίνα Βουδούρη από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, γεμίζοντας με ερωτηματικά την πρωινή παρέα του Alpha.

«Δεν την πίεσε κανείς, μην είμαστε άδικοι. Στην βάφτιση του γιου της μας είχε μιλήσει μια χαρά. Γιατί λέτε να έγινε τώρα αυτό, σχολιάσαμε κάτι για την βάφτιση; Εγώ προσωπικές σχέσεις δεν έχω με την Κωνσταντίνα, δεν ξέρω τι μπορεί να έγινε…», ήταν η πρώτη αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου.

Τον λόγο πήρε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Να ψάχνετε να βρείτε στην Κωνσταντίνα τι έφταιξε. Θα γίνουμε απολογητές μια επιθετικής συμπεριφοράς; Απολογητής δεν γίνομαι γιατί έχω άποψη, μάτια και γνώση. Να απολογηθούν οι ατάλαντοι και αυτοί που δεν έχουν γνώση», είπε ο παρουσιαστής, φανερά ενοχλημένος.

Η Κατερίνα Καινούργιου συνέχισε κάνοντας ένα γενικότερο σχόλιο: «Θέλω να πω κάτι χωρίς να φωτογραφίζω την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Βλέπω διάφορα περιστατικά τελευταία, από  κοπέλες που έχουν κάνει παιδάκι. Δεν σημαίνει πως μια γυναίκα που πέρασε δυσκολίες, όταν γίνεται μαμά ξαφνικά γίνεται αγαπητή, ότι ο κόσμος την λατρεύει. Μπορεί να είναι και μια κοπέλα που προσπαθεί να γίνει μαμά, δεν σημαίνει πως επειδή δεν είναι ακόμα μητέρα, ο κόσμος δεν την αγαπά», είπε η παρουσιάστρια του Alpha.

 

Read More

And More