Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Επίσημα στον ΣΚΑΪ με παραπάνω από μία εκπομπές!

Ανήμερα της ονομαστικής της εορτής σηματοδοτείται για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και επίσημα η συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ. Η παρουσιάστρια βρέθηκε σε ένα από τα μαγαζιά του συντρόφου της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, στο κέντρο της Αθήνας και δήλωσε στην Μαρία Αντωνά και την εκπομπή ΣουΚου Family ιδιαίτερα χαρούμενη που επιστρέφει τηλεοπτικά.

«Μου έχει λείψει πάρα πολύ η επαφή με τον κόσμο, μου έχει λείψει η δουλειά μου. Αυτό που μπορώ να πω στην παρούσα φάση είναι ότι μπαίνω σε μία πολύ όμορφη οικογένεια, γνώριμη για εμένα και είμαι πολύ ευτυχισμένη που, σήμερα ανήμερα της γιορτής μου, σηματοδοτείται ένα νέο ξεκίνημα για εμένα, σε ένα μέρος που επί της ουσίας μου άλλαξε την επαγγελματική μου ζωή.

Μέσα από τον ΣΚΑΪ, μέσα από το Survivor, μου ανοίχτηκε μία πόρτα και μου δόθηκε μια ευκαιρία στην τηλεοπτική μου καριέρα. Έτσι γυρνάω και χαίρομαι πολύ. Το τι θα κάνω, θα το δούμε…», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Στην κάμερα του ΣουΚου Family μίλησε και η chief content editor, Άλκηστις Μαραγκουδάκη, η οποία μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι θα δούμε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε περισσότερα από ένα πρότζεκτς στον σταθμό του Φαλήρου. «Ήρθε για να μείνει, δε θα την αφήσουμε να φύγει. Θα κάνει παραπάνω από ένα πρότζεκτ» είπε χαρακτηριστικά.

Τι δήλωσε, όμως, για τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο η παρουσιάστρια; Δες στο παρακάτω βίντεο:

Να σου θυμίσουμε ότι το όνομα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου έχει ακουστεί για την παρουσίαση του “Αγρότη”.

Read More

And More