Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για Βασίλη Σταθοκωστόπουλο: «Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ καλύτερο σύζυγο και μπαμπά»

Την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και την δημοσιογράφο, Αναστασία Ζάρκα.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων, μίλησε για τη βάπτιση του γιου της, για τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, αλλά και για το ενδεχόμενο να επιστρέψει τηλεοπτικά.

«Με το τρέξιμο που έχω ρίξει έχασα και τα κιλά της εγκυμοσύνης, ευτυχώς. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τον βαφτίσαμε και πήρε και την ευλογία του Θεού. Περνάμε τέλεια, τώρα στον Βλάσση πάω, έχει έρθει η μαμά μου», είπε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. 

«Ο Βασίλης είναι πολύ τρυφερός και καλός με τον γιος μας. Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ καλύτερο σύζυγο και μπαμπά από τον Βασίλη», πρόσθεσε στη συνέχεια η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Σχετικά με το αν έχει δεχτεί κάποια τηλεοπτική πρόταση, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σημείωσε: «Υπάρχουν κάποιες συζητήσεις αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι επίσημο να ανακοινώσω. Μου αρέσει η επικοινωνία με τον κόσμο, μου λείπει». 

«Επειδή έκανα έξι χρόνια Σαββατοκύριακο δεν νομίζω να το επέλεγα ξανά, ειδικά τώρα μετά το παιδί. Έχει πολύ δουλειά και προετοιμασία και μέσα στην εβδομάδα και τελικά καταλήγεις να δουλεύεις έξι μέρες την εβδομάδα και έχεις ρεπό μόνο την Δευτέρα. Υπάρχουν συμφωνίες και συμφωνίες. Δεν θέλω να απορρίψω πράγματα που ίσως στο μέλλον κάνω», συμπλήρωσε κλείνοντας η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Read More

And More