Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ξεκινάει εκπομπή στο Mega; Όσα αποκάλυψε

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν το πρωί της Κυριακής στο “Έλα Χαμογέλα” και έκατσε στον καναπέ της Σίσσυς Χρηστίδου. Η σέξι παρουσιάστρια μίλησε για το Survivor και αποκάλυψε πως κάνει συζητήσεις για να κάνει εκπομπή το Σαββατοκύριακο το πρωί!

Έχω αγαπήσει πολύ τη γυμναστική. Παίζω τένις, κάνω τρέξιμο, κάνω Κick Boxing! είπε η Κωνσταντίνα στη Σίσσυ όταν τη ρώτησε για την καλή φόρμα της και το υπέροχο κορμί της!

Το Survivor για μένα ήταν μάθημα ζωής. Παλεύεις για να επιβιώσεις. Όταν το βλέπω μου ανοίγει πάντοτε την όρεξη. Καταλαβαίνω τι γίνεται. Συμπονώ τους παίκτες ταυτίζομαι μαζί τους. Στις αθλητικές επιδόσεις, είμαι κοντά στην Ανθή Σαλαγκούδη. Έχω καλές αναμνήσεις από το Survivor.

Θα κάνει πρωινή εκπομπή στο Mega το Σαββατοκύριακο: Γίνονται κάποιες συζητήσεις με εταιρίες παραγωγής ναι. Μου έλειψε λίγο η τηλεόραση. Μου αρέσει η ιδέα του πρωινού χωρίς να είμαι και αρνητική σε άλλα πράγματα. Τον Νίκο Κοκλώνη τον αγαπάω πάρα πολύ αλλά δεν τα έχουμε πει για εκπομπή.

Αν έκανε τώρα εκπομπή: Θα έβγαζα τον πιο αστείο εαυτό μου. Παλιά πελάγωνα. Τώρα θεωρώ πως είναι πιο έτοιμη. Θα το απολάμβανα. Αγάπησα πολύ το My Style Rocks

Read More

And More