Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της – «Ξέρουμε το φύλο του μωρού»

Την έκπληξη έκανε χθες βράδυ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της. Πιο συγκεκριμένα, η αγαπημένη παρουσιάστρια έδωσε το παρών σε dinner party σε γνωστό εστιατόριο, όπου ανήκει στον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο στο Πεδίον του Άρεως.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εμφανίστηκε με ένα μαύρο ριχτό φόρεμα, που κάλυπτε τη φουσκωμένη της κοιλιά. Φανερά χαρούμενη και ευδιάθετη, η παρουσιάστρια, μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και παρότι στην αρχή ήταν αρκετά συγκρατημένη, όταν όμως οι δημοσιογράφοι της ανέφεραν ότι τις τελευταίες ημέρες «φωτογραφίζεται» από τα sites ως η παρουσιάστρια που είναι έγκυος, εκείνη έκανε την αποκάλυψη!

«Είμαι πολύ καλά, πολύ χαρούμενη! Η μαμά μου με βοηθάει πολύ με το παιδί. Δεν λέω ποτέ ψέματα στον κόσμο, είναι μια πολύ προσωπική ερώτηση αλλά επειδή αρχίζει και φαίνεται… Δεν μπορώ να πω κάτι που δεν ισχύει. Είμαι έγκυος. Μεγαλώνει η οικογένεια μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτό. Εγώ και ο άντρας μου ξέρουμε το φύλο του μωρού. Δεν θα ήθελα να πω πόσο μηνών έγκυος είμαι. Σε αυτή την εγκυμοσύνη είχα περισσότερες δυσκολίες και συμπτώματα στην αρχή. Κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική» αποκάλυψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

 

Το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή Happy Day

Read More

And More