Κωνσταντίνα: Το απίστευτο ποσό που έπαιρναν οι τραγουδιστές για ένα βράδυ στις πίστες

Η Κωνσταντίνα παραχώρησε συνέντευξη στο εορταστικό «Τι λες τώρα» και τον Κωνσταντίνο Αρκά. Η γνωστή τραγουδίστρια θυμάται ιστορίες από την καριέρα της, όπως αυτή που έβγαινε με άλογο στην πίστα, αναφέρεται σε παλιές της συνεργασίες και αποκαλύπτει ποιο τραγούδι απέρριψε που μετά έγινε μεγάλη επιτυχία

Για τις άσχημες στιγμές στις συνεργασίες που είχε όλα αυτά τα χρόνια, η Κωνσταντίνα τόνισε: «Με τον Νότη Σφακιανάκη κάναμε ντουέτα που τελικά κόπηκαν γιατί είχε ανασφάλεια ο Νότης».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και σε ένα σχήμα που συμμετείχε στη Θεσσαλονίκη με Μαρινέλλα, Μοσχολιού και Βίσση: «Είχαμε κάποιες ιστορίες στο σχήμα, αλλά δεν ήμουν η μόνη. Είχαν και οι υπόλοιπες κυρίες τις δικές τους ιστορίες» θυμήθηκε.

Η Κωνσταντίνα μίλησε και για τα πολύ αγαπημένα ντουέτα που έχει κάνει, με τον Βασίλη Καρρά, τον Πλούταρχο, τον Στέφανο Κορκολή και τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο, αποκάλυψε ότι τα μεροκάματα εκείνη την εποχή ήταν πάνω από 1.000.000 δραχμές και δουλεύαν έξι μέρες την εβδομάδα και αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τη Linda Evans όταν συνεργάστηκε με τον Yanni.

 

Τέλος, μίλησε για το τραγούδι που η ίδια απέρριψε, ωστόσο αργότερα έγινε επιτυχία. «Ήταν το “Ότι αγαπώ είναι δικό σου”, που δεν μπήκε στο δίσκο. Μετά όμως βγήκε με διαφορετική μουσική και τότε είχε τις προδιαγραφές για να γίνει επιτυχία» υπογράμμισε.

Read More

And More