Κωνσταντίνος Αργυρός για Σάκη Ρουβά: «Δεν μπήκαμε ποτέ στη διαδικασία να πούμε ποιος είναι πρώτο όνομα και ποιος δεύτερο»

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στην Θεσσαλονίκη. Ο δημοφιλής τραγουδιστής σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του, παραχώρησε συνέντευξη στον Τάσο Ριζόπουλο και στο CosmoRadio, όπου μίλησε και για τη συνεργασία του με τον Σάκη Ρουβά.

«Διαλύονται σχήματα όταν υπάρχουν ανασφάλειες με τον εαυτό μας, όταν δεν μπορούμε να σκεφτούμε λογικά και όταν νιώθουμε ότι κάποιος δεν μας σέβεται. Τον σεβάστηκα τον Σάκη και ένιωσα πολύ καλά με τον εαυτό μου για το ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα να βγει όποτε θέλει και να κάνει ό,τι θέλει. Το ίδιο ένιωσα και από αυτόν, δεν μπήκαμε ποτέ στη διαδικασία να πούμε ποιος είναι πρώτο όνομα και ποιος δεύτερο» αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Ο τραγουδιστής απάντησε και στα σχόλια ότι αντιγράφει τον Αντώνη Ρέμο: «Είναι λογικό να έχω επηρεαστεί από τον Αντώνη Ρέμο και από πολλούς καλλιτέχνες στο παρελθόν. Έβλεπα έναν καλλιτέχνη και έλεγα “Α, αυτός μου αρέσει”».

 

Read More

And More