Κωνσταντίνος Ασπιώτης: «Είναι άδικο να παίρνουν παίκτες ριάλιτι τη θέση ηθοποιών»

Ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Ευσταθίου, όπου μίλησε για τη ζωή του, το επάγγελμά του αλλά και τις οικονομικές δυσκολίες.

Ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Ασπιώτης τα καλοκαίρια έχει δουλέψει ως σερβιτόρος σε ταβέρνα, έχει κάνει λάντζα έως και υπεύθυνος καταστήματος: «Ζω από τη δουλειά μου, δεν έχω οικονομικό background, τα βγάζω με δυσκολία, πολλές φορές δανείζομαι» αποκαλύπτει.

Μιλώντας για τον έρωτα λέει πως είναι ένα πολύ σημαντικό συναίσθημα, ενώ για τον ίδιο πιστεύει πως είναι των άκρων, αν και δεν το θέλει.

«Όλοι έχουν δικαίωμα να δοκιμαστούν σε κάτι στο χώρο μας, το αν μείνουν είναι το θέμα. Είναι άδικο να παίρνουν παίκτες από reality τη θέση ηθοποιών. Υπάρχουν τα παιδιά που το έχουν σπουδάσει, το αγαπάνε και το έχουν μεράκι και εδώ είναι το πρόβλημα της τηλεόρασης και της διασημότητας. Εγώ δεν μιλάω για αυτό. Φαίνεται η πρόθεση αν είναι να εκμεταλλευτούμε τον Ντάνο επειδή είναι διάσημος. Τον ξέρουν, άρα είναι αγαπητός ας τον βάλουμε στη σειρά. Είναι ένας κούκλος αλλά δεν τον έχω δει να παίζει» τόνισε ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης. 

 

Read More

And More