Κωνσταντίνος Ασπιώτης: «Ήταν κάτι εξετάσεις περίεργες, ο γιατρός μου είπε ότι θα πεθάνω»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» βρέθηκε ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Ασπιώτης.

Μιλώντας για τις φοβίες και τις έντονες στιγμές της ζωής του, ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης αναφέρθηκε στην περιπέτεια που βίωσε σε ηλικία 20 ετών.

«Στα 20 μου χρόνια, ήταν κάτι εξετάσεις περίεργες. Μου είπε ο γιατρός ότι θα πεθάνω. Ναι, ήταν φοβερό», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης, ξεκινώντας να μιλά για την περιπέτεια της υγείας του.

Και πρόσθεσε: «Τότε τρόμαξα. Λέω, α δεν είμαι τελικά ο πρωταγωνιστής σε αυτόν τον κόσμο, σε αυτή τη ζωή. Αυτό κράτησε για λίγο καιρό, μετά κατάλαβα ότι είμαι εγώ ο πρωταγωνιστής. Για 6 μήνες έψαχνα τι είναι, αλλά ένιωθα καλά. Κι έλεγα αφού νιώθω καλά, δεν καταλαβαίνω γιατί πεθαίνω», εξομολογήθηκε ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης.

«Όταν μπήκα στο νοσοκομείο είχα μια πνευμονική λοίμωξη και οι δείκτες ήταν πολύ υψηλοί. Σε όλους τους ανθρώπους αυτοί οι δείκτες είναι σε ένα σημείο, σε εμένα από τη γέννησή μου είναι πιο πάνω, είναι ένα σύνδρομο αυτό, το σύνδρομο Γκίλμπερτ. Δεν το ήξερα τότε, το βρήκε ένας γιατρός», αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ.

Read More

And More