Κωνσταντίνος Δρούλιας: «Για δύο χρόνια κατέθετα χρήματα στον “Άλλο Άνθρωπο”, αλλά κάτι με χάλασε»

Για τη δική του επαφή με την κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» και τους λόγους που σταμάτησε να προσφέρει χρήματα σε αυτή, μίλησε ο Κωνσταντίνος Δρούλιας στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» και τη δημοσιογράφο Χαρά Μπουτσικάκη.

«Η δράση του “Άλλου Ανθρώπου” είχε γίνει ευρέως γνωστή. Εμένα με προσέγγισε κάποιος μέσω τον social media και με παρότρυνε να βοηθήσουμε αυτό το φιλανθρωπικό έργο. Και το έκανα. Στην αρχή δε γνώριζα ότι υπάρχει ο “Ο Άλλος Άνθρωπος”, μέσω των social ένας άγνωστος χρήστης με παρότρυνε να βάλω κάποια χρήματα σε έναν λογαριασμό.

Ο λογαριασμός αυτός υπάρχει κανονικά, υπάρχει όνομα, έχω το όνομά του. Δε θα το πω δημόσια, αλλά το έχω. Μου είπε ότι εμείς οι καλλιτέχνες έχουμε λεφτά και πρέπει να βοηθήσουμε. Στην αρχή φοβήθηκα. Επειδή όμως άρχισε να γίνεται πιεστικός και είδα ότι αυτός ο λογαριασμός αντιστοιχεί σε κάποιον άνθρωπο, λέω το πολύ πολύ να χάσω ένα ποσό. Έβαλα χρήματα, και μετά συνειδητοποίησα ότι το IBAN αντιστοιχεί στον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο» ανέφερε αρχικά ο Κωνσταντίνος Δρούλιας.

«Τα λεφτά αυτά μου τα επέστρεφε για να αποδείξει ότι είναι όντως φιλανθρωπικό έργο. Αυτό έγινε σε 3-4 καταθέσεις. Μου αρέσει να στηρίζω αυτές τις δράσεις. Δεν είχα άμεση επικοινωνία με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, δεν επιδιώκω τέτοια επαφή. Σταμάτησα να βάζω χρήματα, γιατί σαν κάτι να με χάλασε σε αυτό το σκηνικό και όντως βγήκα αληθινός.  Το έκανα για να βοηθήσω την οργάνωση. Από εκεί και πέρα αυτό σε κάνει πιο διστακτικό.

Δεν αισθάνθηκα προδομένος, αλλά στεναχωρημένος γιατί για άλλη μια φορά σκέφτομαι ότι δεν υπάρχει κανείς που να θέλει πραγματικά το καλό του άλλου» είπε σε άλλο σημείο ο Κωνσταντίνος Δρούλιας.

Read More

And More