Κωνσταντίνος Δρούλιας: Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή

Ο Κωνσταντίνος Δρούλιας μίλησε στην εκπομπή Love It και στην Ιωάννα Μαλέσκου για την περιπέτεια που βίωσε με τον κορονοϊό αλλά και τον έντονο προβληματισμό του για τα νέα δεδομένα στον χώρο της εστίασης.

«Πέρασα τον κορονοϊό και στην καραντίνα έμεινα μέσα μόνος μου», ανέφερε αρχικά ο Κωνσταντίνος Δρούλιας, ενώ στη συνέχεια ρωτήθηκε για το εάν θα περάσει μόνος τις φετινές γιορτές.

«Και τώρα είμαι μόνος μου στην προσωπική μου και Χριστούγεννα θα κάνω με την οικογένειά μου. Θα κάνω και κάποιες εμφανίσεις», είπε αποκαλύπτοντας έτσι πως αυτή την περίοδο δεν βρίσκεται σε κάποια σχέση.

Ο τραγουδιστής εξέφρασε ανοιχτά τον προβληματισμό του για τα νέα δεδομένα μετά τον εμβολιασμό αλλά και τους κινδύνους στα νυχτερινά μαγαζιά με πλαστά πιστοποιητικά.

«Πλέον τα μαγαζιά είναι για εμβολιασμένους και εκεί είναι το δύσκολο κομμάτι της υπόθεσης για τους επιχειρηματίες και εμάς. Διότι το καμαρίνι θα πρέπει να παραμείνει ανοιχτά κι αν κάποιος έχει μπει με πλαστό ή ψεύτικο πιστοποιητικό δεν θα το γνωρίζουμε», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Δρούλιας στην εκπομπή Love It.

Read More

And More