Κωνσταντίνος Καζάκος για την κόρη του, Τζένη: «Είναι η πιο ειλικρινής σχέση που έχω»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μαμά-δες» βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Καζάκος ο οποίος μίλησε στη Τζένη Θεωνά για την πορεία του, τους γονείς του και τα δυο τους παιδιά.

Ειδικότερα για την κόρη του, Τζένη, η οποία μετρά ήδη τις πρώτες της δουλειές στην υποκριτική, ο γνωστός ηθοποιός παραδέχτηκε πως αν δεν διέκρινε κάποιο ταλέντο δεν θα της επέτρεπε να προχωρήσει σε θέατρο και τηλεόραση.

«Πήγα να την δω στις τελικές εξετάσεις της δραματικής σχολής. Σαφώς την έκρινα ως μια τελειόφοιτη και όχι ως μια επαγγελματία. Ήταν ωραία συναισθήματα γιατί ήταν και καλή, αν δεν ήταν θα είχαμε θέματα. Θα της το έλεγα αν δεν ήταν καλή για την προστασία της», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

Ενώ τόνισε, τόσο για την κόρη του, όσο και για τον μικρότερο γιο του: «Με την Τζένη και με τον Ιάσονα νομίζω ότι είναι η πιο ειλικρινής σχέση που έχω. Δεν κρυβόμαστε ο ένας από τον άλλο. Πριν ήμουν γιος της Καρέζης και του Καζάκου και τώρα θέλω να λένε για την κόρη μου: “Αυτός είναι ο μπαμπάς της Τζένης”. Αυτό να ακούσω και θα χαρώ πάρα πολύ» 

«Με τα παιδιά μου τα λέμε όλα. Τα λέμε όλα με την Τζένη, είναι η καλύτερή μου φίλη», είπε ο Κωνσταντίνος Καζάκος στην εκπομπή «Μαμά-δες».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164