Κωνσταντίνος Καζάκος για Τζένη Καζάκου: «Είναι άδικο να συγκρίνουν την κόρη μου με τη γιαγιά της»

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος βρέθηκε καλεσμένος στο DOT και έδωσε μια απολαυστική συνέντευξη στην Νάντια Μπουλέ και στον Μίνωα Θεοχάρη. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την κόρη του Τζένη Καζάκου που κάνει το τηλεοπτικό της ντεμπούτο, ενώ αποκάλυψε και κάτι που δεν γνώριζε κανείς!

«Προειδοποίησα την Τζένη για τις δυσκολίες του χώρου, προσπάθησα να την αποτρέψω. Τα τελευταία χρόνια μας ξεφούρνισε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός. Σίγουρα έχει ένα άγχος για το βάρος του ονόματος. Γίνονται συγκρίσεις, εκτός τόπου και χρόνου. Συγκρίνουν την Τζένη με τη γιαγιά της. Είναι δυο διαφορετικά πράγματα. Η Καρέζη ήταν αυτή που ήταν και η άλλη ξεκινάει τώρα. Δεν είναι ίδια η γιαγιά της, είναι μια ξεχωριστή προσωπικότητα. Ξέρει ότι θα την ακολουθήσει στη ζωή της, δεν είναι σωστό αλλά είναι κατανοητό. Είναι άδικο και αστείο» τόνισε για την κόρη του.

«Ένα πράγμα που έχω μετανιώσει που δεν έκανα ήταν τότε που έκανα τον Ντόναλντ, σε όλες τις παλιές μεταγλωττίσεις εγώ είμαι ο Ντόναλντ. Είχα το… μονοπώλιο, μόνο εγώ το κάνω, κανένας άλλος. Το κάνω όπως το έκανε … original Ντόναλντ, με το μάγουλο και όχι με το λαρύγγι», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

 

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Τότε μου ήρθε πρόταση από την Disney να πάω στο Λος Άντζελες και να το κάνω εκεί, στα αμερικάνικα. Είπα θα αφήσω τις δουλειές μου εδώ να πάω να κάνω τον Ντόναλντ στην Αμερική; Ο βλάκας! Δεν πήγα και το έχω μετανιώσει».

Read More

And More