Κωνσταντίνος Καζάκος: «Ο καθένας έχει γίνει δικαστής» – Η απάντηση στα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας με την σύντροφό του

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην πορεία του, στον θάνατο του πατέρα του αλλά και στην προσωπική του ζωή.

 «Ακόμα ακούω σχόλια “ο γιος του Καζάκου και της Καρέζη”. Οι γονείς μου αγαπήθηκαν πολύ από τον κόσμο. Δεν είμαι αυστηρός πατέρας, αλλά το προσπαθώ. Δεν έχω πρόβλημα να γνωρίσω το αγόρι της κόρης μου. Όσο και να μεγαλώσει θα είναι κοριτσάκι μου», ανέφερε αρχικά ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

Για την απώλεια του πατέρα του, Κώστα Καζάκου, ο Κωνσταντίνος Καζάκος ανέφερε: «Είναι δύσκολο όταν χάνεις κάποιον που αγαπάς τόσο πολύ. Χάνεις ένα μικρό κομμάτι σου, ελπίζεις να το ξαναβρείς, να το κρατήσεις ζωντανό. Είναι κάτι που πονάει, το αντέχεις και συνεχίζεις», είπε ο ηθοποιός

Για την προσωπική του ζωή και τα σχόλια για την σχέση του: «Δεν με ενδιαφέρει που σχολιάζουν τη διαφορά ηλικίας που έχω με την σύντροφό μου. Ο καθένας έχει γίνει δικαστής. Με τη σύντροφο μου γνωριστήκαμε στη δουλειά, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχω συνεργαστεί με ανθρώπους που δεν έχουν σπουδάσει υποκριτική. Κάποιοι ήταν καταπληκτικοί και άλλοι ήταν “κούτσουρα”» είπε ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164