Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Έχω γαλήνη στη ζωή μου – Νόμιζα θα λειτουργούσε ανάποδα από κάποια ηλικία και μετά»

Καλεσμένος στο Καλύτερα δε γίνεται βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 1 Οκτωβρίου ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης με αφορμή την πρεμιέρα της νέας σειράς του Alpha, «Ο Γιατρός».

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την επιστροφή του στη μυθοπλασία μετά από 15 χρόνια, αλλά τις αλλαγές που παρατηρεί στον εαυτό του με το πέρασμα του χρόνου.

«Είχα να κάνω τηλεόραση, πρωταγωνιστικό ρόλο σε σειρά από το “Γιούγκερμαν” το 2007. Περάσανε 15 χρόνια και περίμενα να έρθει κάτι που να είναι τόσο καλό σαν τον “Γιατρό”», ανέφερε ενθουσιασμένος για τον νέο του ρόλο στη σειρά του Alpha.

 

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης μοιράστηκε τις σκέψεις του: «Έχω γαλήνη στη ζωή μου. Νόμιζα πως θα λειτουργούσε ανάποδα αλλά από κάποια ηλικία και μετά, αν οι κεντρικές επιλογές που έχουμε κάνει στη ζωή μας έχουν βγει σωστές και είχαν κάποια σχέση πραγματική με αυτό που είμαστε και αν έχουν υπάρξει τυχεροί και δεν μας έχει βρει ένα μεγάλο κακό.

Κάθε μέρα ακούω πράγματα που μου σηκώνεται η τρίχα από αναπάντεχες δυστυχίες οι οποίες θα μπορούσαν ίσως να αποφευχθούν. Από ατυχήματα και από πράγματα που λες… να μας φυλάει η ζωή, για κάποιον που δεν είναι τόσο ένθεος και ο Θεός, για κάποιον που πιστεύει από το να μας έρθει, όχι αυτό που περιμένουμε και είναι μέσα στη ζωή, αλλά από το αναπόφευκτο», είπε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης καλεσμένος στη Ναταλία Γερμανού.

Read More

And More