Κωνσταντίνος Μπογδάνος εναντίον Αλέξη Γεωργούλη: «Το θεωρώ μεγάλο λάθος του»

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Μεταξύ άλλων, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μίλησε για τη σύζυγό του, Ελένη Καρβελά, τον Αλέξη Γεωργούλη και τις περιβόητες δηλώσεις του για τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα. Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είχε πει στο Πρωινό πριν από μερικές εβδομάδες πως «από τη μία μεν είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος είμαι υπέρ των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤΚΙ και από την άλλη είμαι ένας άνθρωπος που λέει ευθαρσώς ότι δεν χωράει ούτε ένας Αφγανός ή Πακιστανός παραπάνω στην Ελλάδα. Γιατί; Διότι δεν θέλουν οι συγκεκριμένοι άνθρωποι να ενταχθούν σε μία χώρα δυτική, φιλελεύθερη, δημοκρατική, ελεύθερη. Είμαι της άποψης ότι, όταν η πατρίδα σου κινδυνεύει, κάθεσαι στην πατρίδα σου και πολεμάς. Εμένα οι παππούδες μου αυτό έκαναν».

Μιλώντας σήμερα στην Ελένη Μουστάκη δήλωσε: «Μετά από μία δύο τρεις κακές εμπειρίες θα αποφύγω κάποιους παρουσιαστές. Ξέρω να δίνω συνεντεύξεις και να δημιουργώ τίτλους. Όχι ο Λιάγκας, άλλοι άνθρωποι έκαναν στην εκπομπή ότι δεν κατάλαβαν», είπε και πρόσθεσε ότι όσο θα είναι βουλευτής δεν θα έκανε εκπομπή στην τηλεόραση.

Αναφορικά με τον Αλέξη Γεωργούλη και τη συμμετοχή του στο Your Face Sounds Familiar, ο Κωνταντίνος Μπογδάνος σημείωσε: «Θεωρώ μεγάλο λάθος του που έκανε τον κριτή σε show, ενώ ήταν ευρωβουλευτής».

Όσο για τη σύζυγό του Ελένη Καρβελά, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είπε ότι εκείνη είναι η ιδιοκτήτρια και διευθύντρια του site που διατηρούν. «Με τον άνθρωπό μου προχωράμε μαζί».

Read More

And More