Κωνσταντίνος Παντελίδης: «Επικοινωνώ με τον δικό μου τρόπο με τον αδερφό μου, Παντελή Παντελίδη»

Για τον αδερφό του Παντελή Παντελίδη μίλησε ο Κωνσταντίνος Παντελίδης στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» με αφορμή τα 40α γενέθλια που θα γιόρταζε ο τραγουδιστής την Πέμπτη 23/11, αν δεν είχε φύγει από τη ζωή.

«Δεν υπάρχει πιο δύσκολο πράγμα για έναν άνθρωπο, μια οικογένεια. Το πέρασα, όπως το περνάνε όλοι που χάνουν έναν δικό τους άνθρωπο. Αυτό που μου δίνει δύναμη, είναι η οικογένειά μου, οι φίλοι μου, αλλά η οικογένειά μου είναι αυτή για την οποία τα κάνω όλα και θέλω με ό,τι κάνω στη ζωή μου, να τους κάνω περήφανους.

Αν έβλεπε ο Παντελής όσα έχω κάνει, θα μου έλεγε αυτό που μου έλεγε και πριν φύγει από τη ζωή, ότι το έχω με τη μουσική και να προχωρήσω. Δεν είχαμε σκεφτεί να κάνουμε μαζί ντουέτο γιατί όταν έφυγε ο Παντελής ήμουν 13-14 χρονών. Στην πορεία θα κυκλοφορήσουν κάποια τραγούδια του με τη φωνή μου.

Το να κοιτάω ψηλά στον ουρανό και να επικοινωνώ με τον Παντελή, είναι κάτι που το κάνω όχι μόνο σε δύσκολες στιγμές, αλλά και σε ευχάριστες. Επικοινωνώ μαζί του με τον δικό μου τρόπο και νιώθω ότι μου δίνει δύναμη» είπε ο Κωνσταντίνος Παντελίδης.

Read More

And More