Κωνσταντίνος Πλεύρης: Απαντά στον Αντώνη Κανάκη – «Αν έχει τον ανδρισμό, ας με καλέσει στην εκπομπή του»

Τη δική του απάντηση στον Αντώνη Κανάκη έδωσε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης μέσα από δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Πρωινό Σουσου»

«Αν ο κύριος Κανάκης έχει τον ανδρισμό, αντί να μονολογεί, να με καλέσει να συζητήσουμε πάνω σε ιδεολογικά θέματα. Η δήλωση αυτή ήταν σκοπίμως ατυχής. Δε με στεναχωρούν τα θέματα, ουδέποτε με ενοχλούσαν οι βλάκες. Ο κύριος Κανάκης δεν είναι βλάκας. Έβγαλε το ποιόν που έχει μέσα του.

Αν είναι έντιμος, όπως πιστεύω ότι είναι, ας με καλέσει στην εκπομπή και να μη μονολογεί. Να μου πει γιατί είναι φασίστας, εγώ έχω γράψει 85 βιβλία για τον αρχαίο πολιτισμό, την Ελλάδα και την ιστορία της, αυτός έχει ασχοληθεί καθόλου με την Ελλάδα. Εγώ ο φασίστας πιστεύω στον διάλογο, αυτοί οι δημοκράτες αρνούνται τον διάλογο» είπε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.

Τι είχε πει όμως ο Αντώνης Κανάκης για τον Κωνσταντίνο Πλεύρη;

«Στην Ελλάδα, τα lifestyle news είναι το ότι δεν αρέσουν στον κύριο Πλεύρη οι άφρο περούκες. Πέφτουμε από τα σύννεφα. Κάτι που έχει σχέση με την Αφρική δεν αρέσει στον κύριο Πλεύρη. Πως γίνεται ο κύριος Πλεύρης να αποτελεί θέμα στις lifestyle εκπομπές; Ο άνθρωπος αυτός είναι υπέρμαχος του φασισμού στην Ελλάδα, γιατί ασχολούνται οι lifestyle εκπομπές και τον κάνουν συμπαθητικό;… Βγάζουν τους φασίστες να τους συνηθίσουμε κι εμείς;» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Διάβασε αναλυτικά:

Αντώνης Κανάκης για Κωνσταντίνο Πλεύρη: «Γιατί ασχολούνται οι lifestyle εκπομπές και τον κάνουν συμπαθητικό;»

Read More

And More