Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Άγνωστο πού κατέληγαν οι δωρεές σε χρήμα – «Μαγειρεύαμε με ό,τι έφερνε ο κόσμος στις σακούλες»

Με την υπόθεση της κοινωνικής κουζίνας «Ο άλλος άνθρωπος» να έχει μπει στο «στόχαστρο» ποινικής προκαταρκτικής έρευνας, νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας, κάθε μέρα, κάθε ώρα για τον ιδρυτή της, Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο.

Στο LiveNews με τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε ακόμα ένας άνθρωπος που γνώρισε από μέσα, τα όσα συνέβαιναν στην κοινωνική κουζίνα «Ο άλλος άνθρωπος», του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου.

«Μαγειρεύμαμε μόνο ό,τι έφερνε ο κόσμος στις σακούλες. Δεν αγοράζαμε τίποτα. Μόνο ό,τι έφερνε ο κόσμος μαγείρευαν τα παιδιά» είπε στον Νίκο Ευαγγελάτο, προκαλώντας μεγάλο προβληματισμό ένας εθελοντής.

Αν όντως το φαγητό της κουζίνας μαγειρευόταν αποκλειστικά και μόνο από τις προσφορές σε τρόφιμα, όσοι δώριζαν χρήματα πού πήγαιναν;

Το γεγονός ότι από τα τρόφιμα του κόσμου, μαγειρεύονταν τα γεύματα, επιβεβαίωσε στο LiveNews και ο Παύλος Τζίτζης, γαμπρός του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, που επίσης μίλησε στο LiveNews.

Read More

And More