Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Αποκάλυψη Live News – Σκόπευε να αγοράσει οικόπεδο στο χωριό του

Στο «μικροσκόπιο» της Αρχής Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος βρίσκονται οι λογαριασμοί που χρησιμοποιήθηκαν για δωρεές που αφορούσαν τον «Άλλο Άνθρωπο». Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, που ελέγχεται για απάτη ύψους 600.000 ευρώ, παραμένει στη δίνη των αποκαλύψεων, με τον ίδιο να προσπαθεί να δώσει εξηγήσεις.

Το Live News προχωρά σήμερα σε μία νέα αποκάλυψη για τον επικεφαλή του «Άλλου Ανθρώπου». Συγκεκριμένα, αποκαλύπτει πως ο Κώστας Πολυχρονόπουλος σκόπευε να αγοράσει οικόπεδο στο χωριό του, όπως είπε κάτοικος της Ροβιατάς Ηλείας.

«Επειδή δεν είχε εδώ πέρα περιουσία ήθελε να βρει ένα χωραφάκι εδώ πέρα, από ότι έλεγε μήπως έφτιαχνε κάποιο λυόμενο αλλά ήθελε κάτι σε φθηνό δεν ήθελε ακριβό, γύρω στα 10 χιλιάρικα, κάπου εκεί. Να έχει ένα σπίτι στην Ροβιάτα, του άρεσαν τα ζώα, να έχει τις κότες του έλεγε, να έρθει εδώ κάποια στιγμή», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δεν έδειχνε ότι έχει άνεση οικονομική και θα του έλεγες ότι βρήκα ένα με 15, σου είχε πει μέχρι ένα πλαφόν με ως 10 χιλιάρικα. Δεν σου είχε πει παραπάνω, που σημαίνει αυτό ότι δεν είχε μεγάλη ευχέρεια χρημάτων. Επειδή ξέρει δηλαδή ότι οι τιμές εδώ πλέον, εδώ είναι 1,5 – 2 χιλιάδες το στρέμμα σου λέει να έχω 5 στρέμματα εκεί, να φτιάξω ένα σπίτι».

 

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το εάν ανέφερε πως το ήθελε για τον «Άλλο Άνθρωπο» ή για δική του χρήση, απαντά:

«Ναι, για δική του, για δική του. Να έρχεται δηλαδή στο χωριό, που του άρεσε το χωριό μας και να έχει ένα τροχόσπιτο σε ένα χωραφάκι να μένει γιατί τον φιλοξενούσαν εδώ πολλοί φίλοι που τον ήξεραν και τον φιλοξενούσαν».

Read More

And More