Στο T-live

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Αποκαλυπτική μαρτυρία σοκ – «Έδινε δωρεές σε πακιστανικά σούπερ μάρκετ, έτσι έπαιρνε ρευστό»

Μία αποκαλυπτική μαρτυρία από έναν πρώην εθελοντή της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» φιλοξένησε το T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου, το μεσημέρι της Πέμπτης 1 Φεβρουαρίου. Πρόκειται για τον κ. Γιώργο, τον πρώτο άνθρωπο που με το πρόσωπό του, έκανε αποκαλύψεις κατά του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου. Ο ίδιος υπήρξε το 2018 και για επτά μήνες ως εθελοντής στον «Άλλο Άνθρωπο».

«Από το 2018, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος χρησιμοποιούσε τους λογαριασμούς της μητέρας του και την κάρτα του γαμπρού αρκετές φορές. Όταν ξεχνιόταν, έπαιζε και τα λεφτά που του είχαν βάλει ως δωρεές οι άνθρωποι, αλλά και τον μισθό του γαμπρού του. Έτσι μου είχε πει ο γαμπρός του και κάποιοι ωφελούμενοι» ανέφερε αρχικά στο T-live και στη Ρένα Κουβελιώτη ο κ. Γιώργος.

«Είχε δύο αποθήκες ο «Άλλος Άνθρωπος». Στην οδό Κεραμεικού πήγαιναν τα ακριβά πράγματα και έφευγαν αμέσως. Στα μαγειρέματα, παίρναμε πολύ λίγα πράγματα από το μαγείρεμα για να εμπλουτίσουμε το μενού. Έβλεπα όμως ότι η αποθήκη άδειαζε μέσα σε 2-3 ώρες που ήταν 20 τ.μ. Τον ρωτούσα τι έγινε και μου έλεγε ότι ήρθαν οι ωφελούμενοι και τα πήραν. Μετά εγώ διαπίστωσα ότι έδινε τα πράγματα σε πακιστανικό μαγαζί που το σύστηνε ένας συγκεκριμένος εθελοντής με το όνομα Σαλάχ. Αυτός ο άνθρωπος έφερνε σε επαφή τον Πολυχρονόπουλο με πακιστανικά σούπερ μάρκετ που μπορούν να αγοράσουν πράγματα χωρίς τιμολόγια. Έτσι ρευστοποιούσε τα πράγματα που έρχονταν στην Κοινωνική Κουζίνα. Έμενε ένα 10% στην Κοινωνική Κουζίνα» πρόσθεσε ο πρώην εθελοντής.

Ακόμα, ο πρώην εθελοντής έκανε αποκαλύψεις για ακριβές βρεφικές κρέμες τις οποίες ο δημιουργός της Κοινωνικής Κουζίνας άφηνε να λήγουν. Όπως ισχυρίστηκε ο κ. Γιώργος, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος προσπάθησε να τις πουλήσει, δεν τις πήραν και έτσι έληξαν στις αποθήκες.

Όλα αυτά που υποστήριξε ο πρώην εθελοντής τα είχε γράψει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το 2019, με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο να τον μπλοκάρει.

Read More

And More