Στο T-live

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Ξεσπά η χήρα του Αντώνη Βαρδή, Φιλοθέη Μωβ – «Ανθρωποφαγία, τσουβαλοποίηση»

Η Φιλοθέη Μωβ, χήρα του Αντώνη Βαρδή στη μνήμη του αξέχαστου δημιουργού πήρε την απόφαση, μετά το 40ημερο μνημόσυνο να ασχοληθεί με την Κοινωνική Κουζίνα και να αναλάβει κάθε Τρίτη να μαγειρεύει στην πλατεία στο Μοναστηράκι ώστε να προσφέρει δωρεάν φαγητό σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Μιλώντας στο T-live και στην Μάρω Κανελλάκη, η Φιλοθέη Μωβ ανέφερε πως «μαγείρευε εδώ ο Κωνσταντίνος ο Πολυχρονόπουλος. Ζήτησα η Τρίτη να ανήκει σε μας δηλαδή σε μια ομάδα έξι ατόμων που ήμασταν τότε και τώρα είμαστε 44 άτομα».

Oι αποκαλύψεις για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο έχουν πάρει μορφή χιονοστιβάδας, όμως η ίδια στέκεται με σθένος στο πλευρό του.  «Ανθρωποφαγία, τσουβαλοποίηση, βγαίνουν λένε διάφορα. Κρίμα όλη αυτή η υπόθεση πλήττει την αλληλεγγύη. Είναι ένας άνθρωπος που έχει δώσει χιλιάδες και εκατομμύρια μερίδες φαγητού» επεσήμανε η χήρα του Αντώνη Βαρδή ενώ απάντησε και για τους αριθμούς λογαριασμών που έκανε αναρτήσεις ο «Άλλος Άνθρωπος.

«Εκεί ήταν πάρα πολλές οι μερίδες σε αντίθεση με μας, δεν βγαίνει διαφορετικά μόνο τα μπολάκια που είναι ένα πάγιο έξοδο κοστίζουν 140 ευρώ  πώς θα βγουν όταν κάνεις τριπλάσιες μερίδες» είπε η Φιλοθέη Μωβ.

Η χήρα του Αντώνη Βαρδή εξακολουθεί να δείχνει την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο του Κωνσταντίνου Πολυχρονοπουλου, παρά την έρευνα των αρχών για τον Άλλο Άνθρωπο. «Εγώ δεν πιστεύω νομίζω ότι η δικαιοσύνη θα δει τι γίνεται και θα κρίνει εγώ ξέρω ότι έχει προσφέρει  έργο.  + 18.30.10 αυτοί που κουνάνε το δάχτυλο είναι οι πολλοί καναπεδάτοι που κοιτούν την παρτάρα τους.

Σύμφωνα με τη Φιλοθέη Μωβ ο Πολυχρονόπουλος απέχει από την εικόνα που παρουσιάζουν πρώην εθελοντές και ωφελούμενοι. «Είναι δοτικός, άκουσα μητέρα εθελόντριας να του λέει Κωνσταντίνε δεν έχω να φάω μη μ’ αφήσεις και έβγαλε και της έδωσε χρήματα μπροστά στα μάτια μου πριν  1 μήνα».

Για τους ισχυρισμούς εθελοντών ότι ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος έδινε τις δωρεές σε μίνι μάρκετ αλλοδαπών η χήρα του Αντώνη Βαρδή δηλώνει: «Αυτό είναι ανθρωποφαγία δεν μπορώ να το πιστέψω μου κάνει πολύ χυδαίο να βγαίνουν να το λένε + 18.32.55 αυτό είναι συκοφαντία πήγαινε πολύς κόσμος πολλές οικογένειες πήγαιναν και έπαιρναν σακούλες με τρόφιμα αποκλείεται να πουλούσε».

Η τοποθέτηση του Γιάννη Βαρδή

Ο Γιάννης Βαρδής στήριξε την κοινωνική κουζίνα του Άλλου Ανθρώπου. Μετά τον θάνατο του πατέρα του το 2014, σεβόμενος την επιθυμία του, να βοηθά ανθρώπους που φρόντιζαν για την σίτιση άπορων ατόμων, είχε ζητήσει τη μέρα της κηδείας του Αντώνη Βαρδή αντί στεφάνων να δοθούν χρήματα στην κοινωνική κουζίνα. Μετά τις αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας ο καλλιτέχνης  κρατά αποστάσεις  για  τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο.

«Εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε σαν οικογένεια. Εγώ έχω βοηθήσει πάρα πολύ τα πρώτα χρόνια γιατί εγώ έκανα κάποια deal από επαρχία που μας στέλνανε ξέρω εγώ δυο τόνους ρύζι, δύο τόνους φακές, φάνηκε ότι κάνει έργο, τώρα από εδώ και πέρα τι να σας πω δεν ξέρω. Δε μετανιώνω που βοήθησαν γιατί όταν το έκανα ήξερα ότι θα βοηθήσω κάποιο κόσμο» είπε στο T-live ο γνωστός τραγουδιστής.

Όσον αφορά στη Φιλοθέη Μωβ που συνεχίζει το έργο στην Κοινωνική Κουζίνα, ο Γιάννης Βαρδής ανέφερε: «Δεν έχω ιδέα δεν με αφορά η κυρία, δεν με αφορά. Εγώ ξέρω ότι τα πρώτα χρόνια μαγείρευαν μαζί και μετά έμαθα ότι δεν μαγείρευαν μαζί άρα λοιπόν κάτι συνέβη μεταξύ τους».

Read More

And More