Στο T-live

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος – Ξεσπoύν ο γαμπρός και η μητέρα του: «Γιατί να την πληρώσουμε εμείς για έναν απατεώνα;»

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, τον δημιουργό της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» που ελέγχεται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, απάτη και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Όπως έγινε γνωστό, για δράσεις της Κοινωνικής Κουζίνας είχε δοθεί κατά το παρελθόν ο αριθμός τραπέζης του γαμπρού του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου. Ο εν λόγω άνθρωπος, που έχει βρεθεί μπλεγμένος στην υπόθεση και ελέγχεται από τις Αρχές, μίλησε αποκλειστικά στο T-live και στον Ιάσονα Τσόλη.

«Ο κουνιάδος μου είχε μαζέψει κάτι πράγματα για να τα πάει στην Τουρκία με νταλίκες. Μου είχε ζητήσει να του δώσω την κάρτα μου, τον αριθμό του λογαριασμού μου να μαζέψουμε χρήματα. Του είπα εντάξει, γιατί είμαστε συγγενείς και φίλοι. Του είχα εμπιστοσύνη και του έδωσα τον λογαριασμό. Μπήκαν κάτι χρήματα, με πήραν από την τράπεζα και με ρώτησαν πώς δικαιολογώ τα χρήματα.

Δουλεύω στον δήμο και παίρνω έναν μισθό 500 ευρώ. Συγκεντρώθηκαν 52.000 ευρώ. Πήγα με το ιπτάμενο και έδωσα τα χρήματα στον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο. Μετά ακύρωσα την κάρτα» ανέφερε ο γαμπρός του δημιουργού της Κοινωνικής Κουζίνας, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία επαφή με τυχερά παιχνίδια. «Δεν έχω σχέση με αυτά τα πράγματα, ούτε ήξερα ότι αυτός ο άνθρωπος παίζει φρουτάκια, έπεσα από τα σύννεφα».

Στο T-live μίλησε και η μητέρα του γαμπρού του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, ξεσπώντας στην κάμερα. «Γιατί να την πληρώσουμε εμείς για έναν απατεώνα;» αναρωτήθηκε η 77χρονη γυναίκα.

Ζωντανά στην Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε και ο αδελφός του γαμπρού του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου.

Read More

And More