Κώνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Ο «Άλλος Άνθρωπος» και οι αλλαγές στην εμφάνισή του – Το χρονικό της πορείας του

Στο επίκεντρο παραμένει ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος μετά την αποκάλυψη ότι ελέγχεται για «ξέπλυμα μαύρου χρήματος» για την κοινωνική οργάνωση, «Ο Άλλος Άνθρωπος».

Η εκπομπή Live News ετοίμασε βίντεο με την πορεία του Κώστα Πολυχρονόπουλο από τις πρώτες του δράσεις στην κοινωνική κουζίνα μέχρι σήμερα και τις αλλαγές στην εξωτερική του εμφάνιση.

Από το κόντρα ξύρισμα, τα κουστούμια και τις γραβάτες έφτασε να αφήσει μεγάλη γενειάδα, να φορά φούτερ και φυσικά τζόκεϊ καπελάκι, το οποίο δεν αποχωρίζεται ποτέ.

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος  – Οι πρώτες συνεντεύξεις

Από τον πρώτο κιόλας χρόνο που δημιουργήθηκε  « Ο Άλλος Άνθρωπος» το 2011, η παρουσία του Πολυχρονόπουλου στα κανάλια ήταν συνεχής.

Χωρίς καπέλο τότε με τη γλώσσα του σώματος να μαρτυρά συστολή και αμηχανία, ο Πολυχρονόπουλος καθόταν στα τηλεοπτικά πλατό για να μιλήσει για το νέο εγχείρημα που δειλά – δειλά ξεκινούσε.

Δύο χρόνια μετά, πιο σίγουρος και εξοικειωμένος με τον φακό θα κάνει οδοιπορικό στις γειτονιές της Αθήνας. Θα περπατήσει στις λαϊκές, θα ψωνίσει στο σούπερ μάρκετ και στη συνέχεια θα κόψει λαχανικά και θα μαγειρέψει. Όλα μπροστά στην κάμερα που τον ακολουθούσε παντού, μέχρι και στη διαδρομή με το αυτοκίνητο.

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος – Η πρώτη βράβευση

Το καλοκαίρι του 2013 ήρθε η ώρα για την πρώτη του βράβευση, θα παραλάβει το βραβείο του με συγκίνηση και θα εκφωνήσει και λόγο.

Τα χρόνια πέρασαν και η εξοικείωση με την έκθεση στο γυαλί συνεχίστηκε, με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο να συμμετέχει σε ένα ντοκιμαντέρ διάρκειας 1 ώρας, που τον έδειχνε από το να πηγαίνει στο ΑΤΜ, να περπατά χέρι – χέρι με την σύντροφο του, αλλά και να εμφανίζεται σχεδόν γυμνός, όπως ακριβώς σηκώνεται από το κρεβάτι του κάθε πρωί.

Δεν θα έχει ενστάσεις να προβληθεί στο ντοκιμαντέρ ούτε και το ηχητικό, στο οποίο ακούγεται να έχει έναν έντονο καβγά με την σύντροφο του.

«Το 2009 πέθανα και το 2011 αναγεννήθηκα», θα πει για την μεταμόρφωσή του. Με τα χρόνια θα αλλάξει και ο τρόπος με τον οποίο αντιδρούσε στις βραβεύσεις του. Στην αρχή θα παραλαμβάνει τα βραβεία φανερά συγκινημένος και λίγα χρόνια μετά είτε δεν θα τα παραλαμβάνει καθόλου ως ένδειξη διαμαρτυρίας, είτε θα τα παραλαμβάνει αλλά θα τα απαξιώνει.

Από την ημέρα που έσκασε η είδηση ότι ελέγχεται για το αν τζόγαρε τα χρήματα της κοινωνικής κουζίνας σε φρουτάκια, ο μέχρι τότε λαλίστατος και επικοινωνιακός Πολυχρονόπουλος, σταμάτησε τις εμφανίσεις αποφεύγοντας την υπερέκθεση του στα media.

 

Read More

And More