Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: «Ο κόσμος πάντα ήταν δίπλα μου, πρέπει να μιλήσω αλλά θα μιλήσω στην Δικαιοσύνη»

Με τις αποκαλύψεις, τις μαρτυρίες και τις καταγγελίες να διαδέχονται η μία την άλλη, ο άνθρωπος πίσω από τον «Άλλο Άνθρωπο», ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στο «επίκεντρο» της εισαγγελικής έρευνας για τη διαχείριση των δωρεών της κοινωνικής κουζίνας, μιλάει και πάλι αποκλειστικά στο MEGA.

Η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» βρέθηκε στην κοινωνική κουζίνα του «Άλλου Ανθρώπου» και ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος έκανε δηλώσεις.

«Όσο μπορούμε αντέχουμε. Ο κόσμος πάντα ήταν δίπλα μου. Τον «Άλλο Άνθρωπο» ο κόσμος τον έφτιαξε, ούτε εγώ ούτε κανένας. Θα λάμψει η αλήθεια παιδιά, μην αγχώνεστε. Πρέπει να μιλήσω αλλά θα μιλήσω στη Δικαιοσύνη όταν και άμα με καλέσει. Οι άνθρωποι που έρχονται εδώ, είναι αυτοί που μας στηρίζουν, έχουν βάλει χρήματα, και ξέρουν που ακριβώς έχουν πάει. Τα τρόφιμα τα φέρνει ακόμα ο κόσμος. Θα ζητήσω συγγνώμη εάν αποδειχτεί ότι έχω κάνει κάτι, αν όχι γιατί να το κάνω; Μακάρι να ήξερα ποιος το ξεκίνησε αυτό, κάποιοι άλλοι γνωρίζουν» είπε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος.

Read More

And More