Στο T-live

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: «Τον είδα να βάζει λεφτά σε μια άλλη ξανθιά κυρία» – Νέες αποκαλυπτικές μαρτυρίες για τον «Άλλο Άνθρωπο»

Πληθαίνουν οι μαρτυρίες θαμώνων σε μαγαζί με «φρουτάκια» στα νότια προάστια, οι οποίοι όπως υποστηρίζουν έβλεπαν τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, τον δημιουργό της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» να ποντάρει μεγάλα ποσά.

Γυναίκα αναφέρει στο T-live ότι όσο καιρό έπαιζε η ίδια στο κατάστημα τυχερών παιχνιδιών συναντούσε τον ιδρυτή του “Άλλου Ανθρώπου”. Μάλιστα η τελευταία φορά ήταν πριν από 4, 5 ημέρες.  

«Τον έβλεπα καθημερινά. Τώρα έχω να τον δω 4-5 μέρες. Εδώ ήταν. Εγώ παίζω σε αυτό το μαγαζί 4 μήνες. Σε αυτούς τους 4 μήνες τον έβλεπα. Τον λέμε «Ο Κώστας με το μούσι», αυτό ήξερα εγώ» λέει η γυναίκα στη δημοσιογράφο Ρένα Κουβελιώτη.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη μαρτύρια της γυναίκας ήταν τόσο καλός πελάτης  που τύγχανε ιδιαίτερης περιποίησης από το κατάστημα. Μάλιστα ο ιδρυτής του «Άλλου Ανθρώπου» ήταν τόσο ανοιχτοχέρης που όπως υποστηρίζει θαμώνας έκανε και κεράσματα. «Τον είδα να βάζει λεφτά από την τσέπη του σε αυτήν την κυρία που έπαιζε κι αυτή. Από 200 ευρώ και μου έκανε και εντύπωση» υποστήριξε η γυναίκα. 

Ένας πρώην εθελοντής από την Κοινωνική Κουζίνα που γνωρίζει από το 2011 τον Κώστα Πολυχρονόπουλο υποστήριξε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 ότι είχε πάθος με τα φρουτάκια.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο STAR o Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος αρνείται ότι τζόγαρε λεφτά δωρεών που προορίζονταν για την κοινωνική κουζίνα.

«Έπαιζε στο μέγιστο ποντάρισμα»

Πρώην εθελοντής υποστήριξε στο Πρωινό του ΑΝΤ1, ότι ο ιδρυτής του «Άλλου Ανθρώπου» όχι απλά έπαιζε, αλλά πόνταρε το μεγαλύτερο στοίχημα που διέθεταν τα μηχανήματα φρούτων.

Δες αναλυτικότερα στο βίντεο του T-live:

Read More

And More